Fietskussen- reclame om op te zitten

Iedereen heeft een fiets! De doelgroep is breed: van scholieren tot de werkenden onder ons, iedereen neemt weleens een passagier achterop! . Door de unieke constructie is het fietskussen voor iedereen makkelijk en snel te bevestigen.
Een fietskussen gaat langer mee dan een zadelhoesje en u kunt meer tekst kwijt. De kussens komen op veel plekken met een groot ”publiek”. Denk hierbij vooral aan stations, in de stad en op scholen. Wat is uw doel van reclame maken? Welke groep wilt u bereiken? Met pakkende kleuren, duidelijke tekst of gewoon uw logo op deze kussens, wordt het zeker een geslaagde campagne. Een marketing dat nog lang doorloopt, aangezien de kwaliteit van de kussens erg hoog is en nog lang mee zal gaan!

Reclame om op te zitten, maar minstens zo effectief zonder ”gebruiker”.
Een fietskussen- reclame om op te zitten , maar zeker ook een uitstekende reclame als er niemand achterop zit. Uiteraard gaat het om een fijne zitplek, daar wordt door jouw marketing aan gedacht. Iedere gebruiker zal het opvallen en zich jouw bedrijf herinneren. Maar als de fiets(en) in de stalling staan bij het station, denk je eens in hoeveel verschillende doelgroepen voorbij gaan aan jouw brand! Of in de stad, winkelend publiek zal het zeker ook opvallen en er nog eens een extra oog op werpen.

Op zoek naar een origineel en opvallend promotioneel product? Stop met zoeken en ontwerp jouw eigen fietskussen!

Fietskussen eigen logo bedrukken reclame doelgroep relatiegeschenk

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Fietskussen- reclame om op te zitten

I am a button