Fietshelm full colour bedrukt met logo

Wilrik Van Geest Fiets relatiegeschenken en promotie artikelen

Fietshelm full colour bedrukt met logo!

Fietshelm full colour bedrukt met logo! Dit is een geweldig item voor uw klanten, maar ook voor personeel! Bedrijven die hun personeel veelvuldig op de fiets hebben, maar uiteraard ook medewerkers die op de fiets naar hun werk komen.

Ze komen vanuit alle hoeken en gaan overal naartoe. Daarnaast worden ze gezien met deze prachtige gepersonaliseerde fietshelm full colour bedrukt met logo! , volledig in kleur naar eigen wens! Op straat komen de meest uiteenlopende mensen, vanuit het hele land (en misschien wel verder). een betere reclame kan je toch niet maken? Veilig de weg op met deze fietshelm full colour bedrukt met uw logo, 2 vliegen in 1 klap.

Uiteraard is de reclame spreiding des te groter als u besluit helmen weg te geven. Denk aan bijvoorbeeld het sponsoren van een heel team, of om uw trouwste klanten te laten zien hoe zij worden gewaardeerd! De fietshelmen zijn tevens voor kleine kinderen verkrijgbaar, wat hun veiligheid extra waarborgt tijdens de eerste fietsrondes, maar ook de kleinste fanatieke fietsertjes die wellicht al wedstrijden meedoen. Met name in de mountainbike- en wielrensport worden deze helmen gedragen.

Specificaties:

De helm voldoet aan alle veiligheidseisen, is voorzien van een kindbandje en ventilerende sleuven om overlast van zweten te voorkomen. Hij is lichtgewicht en hierdoor fijn te dragen. Fietshelm1