Volledig gepersonaliseerde fiets

bedrijfsfiets bedrukken met logo

Volledig gepersonaliseerde fietsga voor duurzaam logo tiger concept 150x150

Een volledig gepersonaliseerde fiets voor uw medewerkers of andere doeleinden!

Een fiets bedrukt met uw merk/logo/uitstraling? Dat is zeker mogelijk! Er zijn verschillende soorten (sport)fietsen te bedrukken en als je alleen al bedenkt hoe ver deze marketing reikt, gaat je buik al kriebelen! Het is een fantastisch product voor medewerkers, wellicht zelfs voor heel goede klanten. Deze marketing reikt naar de gekste plekken, met allerlei soorten publiek.

cheetah bohemian 7 speedJe kan een stadsfiets laten bedrukken en deze zal voornamelijk in de stad en op gezellige plekken komen waar veel mensen uw merk zullen zien, maar je kunt ook een sportfiets of reeks sportfietsen laten bedrukken en zodoende zorgen dat deze op (inter)nationale wedstrijden worden gezien of op tourdagen, mountainbike of wielerrondes.

1 fiets als reclame item kan natuurlijk ook, of enkele leenfietsen voor uw fietsenwinkel/autobedrijf- garage, ulogo fiets bedrukt kunt het niet zo gek bedenken natuurlijk! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en met deze uitgebreide reclame dekking is het zeker de moeite waard om een fiets als marketing doeleind in te zetten! Wij helpen u graag uw ideeën uit te werken en samen tot het perfecte eindproduct te komen.

Vragen? Neem gerust contact met ons op via mail of bel! Wij zitten klaar om u te helpen naar het perfecte product!

info@tigerconcept.nl of 030 2600 400

bedrijfsfiets bedrukken met logo

uw bestelling 1 boom bij treebytree justdiggit 1024x213

 

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Volledig gepersonaliseerde fiets

I am a button