FairTrade Mondkapjes

Mondmaskers die onder FairTrade standaarden zijn gemaakt in Cambodja.

Fair Trade katoenen herbruikbare mondkapjes met elastiek. Mondkapjes zijn vanaf 1 juni verplicht in het Openbaar Vervoer, om jou en andere mensen te beschermen. De 3-laags wasbare en herbruikbare mondkapjes zijn in 1 kleur tot 5 kleuren te bedrukken.

Koop geen wegwerpmondkapjes maar herbruikbare, dat is een duurzame gedachte! Was na elk gebruik het mondmasker op 60 graden in de wasmachine. De mondkapjes zijn geschikt voor niét-medisch gebruik. Bevestig het mondkapje middels het elastiekje, 16 cm, achter de oren.

Ook kunnen wij het vervangbare filter leveren voor extra bescherming van de mondkapjes. Dit zijn setjes van 10 filters. De filters zijn Oekotex, BSCI en WRAP gecertificeerd.

Duurzame mondkapjes

Wil jij ook een steentje bijdragen aan een toekomst waarbij extra aandacht is voor mens en milieu? Kies bewust en kies eens voor een Fair Trade en duurzaam product. De Fair Trade mondkapjes zijn een uitstekend reclamemiddel welke veelvuldig gebruikt zullen worden. Laat de mondkapjes met jouw logo bedrukken en val op in het straatbeeld, in het openbaar vervoer, in de winkels en supermarkten.

World Fair Trade Organization

De productie van de mondkapjes is 100% fair trade volgens de World Fair Trade Organization. Veel fair trade organisaties zijn aangesloten bij de World Fair Trade Organization. Deze organisatie is namelijk een wereldwijd netwerk waar allerlei mensen en organisaties samenkomen om eerlijke handel te bevorderen. Deze producten worden geproduceerd door een Guaranteed Fair Trade-lid van WFTO in Cambodja. Het label Guaranteed Fair Trade is een symbool dat de Fair Trade Organization in Cambodja heeft voldaan aan de Fair Trade-standaard van WFTO.

FairTrade gezichtmaskers bedrukt met logo

Onze Faritrade maskers leveren we vanaf 25 stuks bedrukt met 1 tot 4 kleuren bedrukt of full colour bedrukt met uw logo.

De mondkapjes zijn:
–  Te wassen
Herbruikbaar
3-laags
– Beschikbaar in zwart & wit
– Geschikt voor niét-medisch gebruik
– Gemaakt van katoen
– Gemaakt door kansarme mensen in Cambodja
100% FairTrade gecertificeerd 
– kunnen worden bedrukt (eco-transfer)
– Levering vanuit voorraad NL

Bestel nu: info@tigerconcept.nl of 030 2600 400

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

FairTrade Mondkapjes

I am a button