een échte musthave: de Plasma aansteker met logo bedrukken

Een échte musthave: de Plasma aansteker met logo bedrukken

De nieuwste ECHTE musthave. Niet iets ‘leuk om te hebben’, maar écht functioneel geschenk! De Plasma aanstekers van Tiger Concept bedrukt met uw logo. Drie modellen die bij elke situatie aansluiten.
De plasma aanstekers zijn recent op de markt gekomen en een echte vervanging aan lucifers en de traditionele aanstekers.  Deze aansteker doet het in weer en wind en hoef je niet bij te vullen, maar op te laden via een USB kabel.

Plasma aansteker REFLECTS-PATERSON

Deze aansteker werkt volledig zonder gas of benzine. Lichtboog technologie en een oplaadbare batterij maken dit mogelijk. Schakelt automatisch uit na ca 10 seconden. De batterij werkt ca 60 ontstekingen. Logo’s hebben een prominente plek op het royale druk/laser oppervlak.

Plasma aansteker REFLECTS-MANRESA 

Trotseert zelfs de wind: de elektronische aansteker werkt niet met een gloeispiraal maar met een lichtboog. Heeft geen brandstof nodig, wordt gevoed door een oplaadbare batterij. In- en uitschakelen door middel van een schakelaar. Schakelt automatisch uit na ca 7 seconden. De batterij werkt ca 70 ontstekingen. Logo’s hebben een prominente plek op het royale druk/laser oppervlak.

Bestel nu een monster, en probeer deze revolutionaire aansteker zelf uit!
 Mail naar service@tigerconcept.nl of  bel direct naar 030 2600 400
Plasma aansteker met logo bedrukkenGoedkope plasma aansteker met logobedrukteen échte musthave: de Plasma aansteker met logo bedrukken
banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

een échte musthave: de Plasma aansteker met logo bedrukken

I am a button