Duurzaam strandlaken van gerecycled plastic (RPET)

RPET handdoeken bedrukkenduurzame relatiegeschenken met logo

Duurzaam strandlaken van gerecycled plastic RPET Met deze RPET handdoek draag je bij aan een duurzame wereld. Bevrijd de oceanen van plastic. Wij maken trendy duurzame strandlakens van gerecycled plastic. Licht, dun en prachtig om te zien. Prachtige zonnige printen in felle kleuren. Met deze duurzame handdoek of badlaken met eigen bedrukking draag je bij aan een duurzame wereld.

duurzaam-strandlaken-reishanddoek RPET bedrukkenEen trendy duurzame strandlaken of reishanddoek van gerecycled plastic. Ideaal en lekker compact voor onderweg, want past in iedere tas. Het is multi-inzetbaar. Licht, dun en prachtig om te zien. Droogt goed af en is ook weer snel droog. Licht en dun: 250 gram Voelt zacht en droogt goed af: van het gerecycled plastic worden fijne polyester garens gemaakt. Hiermee worden glad geweven en verrassend zachte en soepele badlakens geweven.
Ideaal formaat: 100×160 cm In een trendy tasje: de strandlaken is verpakt in mooi tasje met koord. Wasvoorschrift: was de strandlaken op 30C. Ophangen en daarna snel droog.
Duurzaame RPET handdoek bedrukken met logo Levertijd: op aanvraag: ca. 8 weken, sneller in overleg 20

GERECYCLEDE PET FLESSEN PER HANDDOEK
De PET flessen worden ingezameld uit de oceaan en ook op het land, zodat ze niet in de natuur terechtkomen. Door innoverende technologie worden er van de flessen weer nieuwe polyester garens gemaakt.

SUPER ABSORBEREND EN ZO WEER DROOGRPET strandlaken bedrukken
De speciale weving en garens zorgen ervoor dat de handdoek enorm veel water kan opnemen. Wel een liter per handdoek! En ja: Ook zo weer droog! Even ophangen et voilá.

ZACHT, LICHTGEWICHT EN COMPACT
Deze RPET handdoek Is echt heerlijk zacht én weegt maar 300 gram! En door het compacte oprollen of opvouwen is het de ideale reisgenoot.

LAAT HET ZAND OP HET STRAND!
Er blijft geen zand zitten in dit strandlaken. Gewoon even afschudden.

NOG MEER VOORDELEN?
Jazeker: deze RPET handdoek met eigen bedrukking is antibacterieel dus gaat niet muf ruiken. Heeft een prima formaat: 100 x 160cm. Heeft een handige ophanglus. Komt in een handig tasje.

Bestel nu makkelijk ONLINE of mail voor een offerte info@tigerconcept.nl of 030 2600 400

duurzame ECO leverancier relatiegeschenken

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Duurzaam strandlaken van gerecycled plastic (RPET)

I am a button