Drink Duurzaam: Zet Uw Merk Kracht Bij Met Onze Eco-vriendelijke Bedrukte Bekertjes

papierenbekertjes bedrukt met logo goedkoop

Zet uw merk in de schijnwerpers en toon uw toewijding aan milieubescherming met onze op maat bedrukte,ga voor duurzaam logo tiger concept 150x150 milieuvriendelijke kartonnen bekertjes. Perfect voor elk evenement, van bedrijfsconferenties tot koffiecorners, onze bekertjes bieden niet alleen een praktische, maar ook een duurzame oplossing voor uw drankbehoeften. Verkrijgbaar in een scala aan maten van 50 ml tot 680 ml, kunnen wij elk detail van de bekers aanpassen aan uw specifieke behoeften.

papieren bekkertjes met logo bedrukkenOnze bekers zijn vervaardigd uit duurzaam verkregen karton en zijn bedrukt met milieuvriendelijke inkt, wat resulteert in een product dat zowel goed is voor uw merkidentiteit als voor de planeet. Met de mogelijkheid om uw logo en boodschap in levendige full colour te presenteren, garanderen deze bekertjes dat uw merk opvalt bij elke gelegenheid. Bovendien is de minimale afname van 500 stuks ideaal voor bedrijven van elke omvang, van kleine startups tot grote ondernemingen.

We begrijpen het belang van duurzaamheid in alle aspecten van onze productie en distributie. Daarom worden al onze kartonnen bekertjes op een milieubewuste manier vervoerd per trein. Dit zorgt niet alleen voor een lagere CO2-uitstoot, maar versterkt ook de groene boodschap die uw merk wil uitdragen. Kies voor onze bedrukte kartonnen bekertjes en maak een blijvende indruk op uw klanten, terwijl u een positieve bijdrage levert aan het milieu.

Vraag een online offerte aan [hier] of mail even naar info@tigerconcept.nl / tel 030 2600 400

Note: de co2 uitstoot van het transport compenseren we altijd 100% + voor elke bestelling brengen we een boom terug via treebytree

papierenbekertjes bedrukt met logo goedkoopduurzame kartonne bekkertjes bedrukken met logo

 

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Drink Duurzaam: Zet Uw Merk Kracht Bij Met Onze Eco-vriendelijke Bedrukte Bekertjes

I am a button