De Senator® Antibac® is een balpen met antibacteriële bescherming

Antibac® is een balpen met een antibacteriële bescherming met logo bedrukken

De senator® Antibac® is een balpen met een antibacteriële bescherming in het oppervlak, ISO 22196 gecertificeerd.

Dit vermindert de verspreiding van ziekteverwekkers, omdat ze niet kunnen overleven op het speciale oppervlak. De werkzame grondstof is verwerkt in het kunststof materiaal en kan er daardoor niet worden afgewreven of door externe factoren worden verminderd – dit geldt uiteraard voor de gehele gebruiksduur.

Zoals bij alle kunststof balpennen uit ons assortiment geldt ook voor de senator® Antibac® “Made in Germany”. Het gehele productieproces vindt plaats in Groß-Bieberau (Dld), van ontwerp tot productie, alsmede de assemblage, verschillende druktechnieken en natuurlijk de logistiek. Daardoor weten wij exact welke grondstoffen worden verwerkt in onze balpennen. Alle materialen voldoen aan de hoogste kwaliteits- en milieunormen en zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Wist u dat; met elk van onze “Made in Germany” schrijfinstrumenten per meter schrijflengte een aanzienlijke bijdrage wordt geleverd aan de CO₂-reductie. Overtuig uzelf van de senator®-kwaliteit en onze 100 jaar productiekennis in Groß-Bieberau.

Bestel nu! info@tigerconcept.nl of 030 2600 400

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

De Senator® Antibac® is een balpen met antibacteriële bescherming

I am a button