Covid 19 speeksel sneltest goedkoop

Covid-19 speeksel sneltest

Wilrik Van Geest Nieuws

Corona speeksel sneltest goedkoop bestellenduurzame relatiegeschenken met logo

Bestel nu makkelijk en eenvoudig de Covid 19 speeksel sneltest.

Met de speekseltest van Joinstar indiceer je binnen 10-15 minuten de aanwezigheid van besmettelijkheid van Covid- 19 / het corona virus!
De sneltest cassette is nieuw binnen de Nederlandse markt en identificeert op betrouwbare wijze de antigenen in het speeksel die in het lichaam aanwezig zijn wanneer je besmettelijk bent voor je omgeving.

Zeer gebruiksvriendelijk voor scholen, bedrijven, zorg, horca, feestdagen, events en/of andere belangrijke bijeenkomsten.

Algemene informatie:
Deze test is net zoals Abbott, Roche en Quidel gevalideerd in Europa en in bezit van een geldig CE en TÜV certificaat. Ook voldoet deze test aan de minimale eisen van de RKI en REI (het Duitse RIVM) en is opgenomen in de BfArM-lijst (Het Federaal Instituut voor Geneesmiddelen en Medische Hulpmiddelen). Alle certificaten zijn opvraagbaar bij ons. De test dient uitgevoerd te worden door een zorg professional.

Kenmerken:
Prestatiegevoeligheid 95% en Nauwkeurigheid 96,6%. Je besmetbaarheid is al meetbaar vanaf 1 dag voordat je klachten krijgt! Bewaartemperatuur: 2-30 graden C (houdbaarheid: 12 maanden vanaf de fabricage datum). Simpel, snel en ongecompliceerd uit te voeren. : 1 corona sneltest bestaande uit: 1 testcasette, 1 pipet, 1 speeksel zak, 1 flesje buffervloeistof, 1 handleiding.

Levertijd bij grote afname in overleg.
Bestel snel en makkelijk in onze online shop

Covid 19 speeksel sneltest kopen

Voor meer informatie mail ons direct: info@tigerconcept.nl of 030 2600 400

duurzame ECO leverancier relatiegeschenken