Container als Sinterklaascadeau of als kerstpakket

admin Nieuws

Tiger Concept is gerenommeerd binnen het leveren van opvallende, originele en functionele promotionele artikelen en relatiegeschenken, met name gericht op de logistieke sector. Speciaal voor bedrijven en merken welke actief zijn binnen de transport en logistieke sector kunnen we een extra breed assortiment relatiegeschenken aanbieden.

Container als luxe en originele verpakking
Tiger inspireert en helpt graag met originele product voorstellen binnen de enorme wereld van relatiegeschenken voor de logistieke markt, zoals bijvoorbeeld de mini container welke kan dienen als luxe en originele verpakking voor verschillende items als pennen, chocolaatjes, ontbijtkoek, bloembollen, etc.

Dit maakt de Mini Container een originele cadeauverpakking voor bijvoorbeeld uw kerstpakket, sinterklaascadeau of ander eindejaars- of relatiegeschenk. Een kerstpakket verpakking welke op zichzelf al een cadeau is. Hiermee kunt u het onderscheidende verschil maken en erin slagen extra aandacht te verkrijgen. De Mini Container is dus een dubbelop effectief cadeautje in een cadeautje! Naast dat deze Mini Container goed als verpakking van kerstpakket kan dienen, kan deze tevens worden hergebruikt.

container maritiem scheepvaart transport logistiek verpakking geschenk