Compacte fietsstuur tas met telefoon opbergvak

Compacte fietsstuur tas met telefoon opbergvak

Een compacte fietsstuur tas met telefoon opbergvak. Een handig, degelijk en praktisch tasje voor onderweg. In het grote vak kan uw lunch, sleutels, portemonnee, kleine versnapering of zelfs een drankje voor onderweg en in het zijvakje kan uw telefoon, duidelijk in het zicht zodat u inkomende berichten of oproepen kunt zien en toch is de telefoon beschermd voor vuil en water als het slecht weer is.

Wanneer u de telefoon in uw zak houdt, kan het makkelijk gebeuren dat de telefoon bij een inkomend gesprek of bericht uit uw handen glipt en kapot valt. In dit tasje kan je zien wat er gebeurd. Belangrijk? Dan afstappen en bellen of terug reageren.. Niet belangrijk? Dan lekker ontspannen doorfietsen, u hoeft de telefoon immers niet meer te pakken!

Op de compacte fietsstuur tas zitten reflecterende banden, waardoor deze ook in het donker goed opvalt en extra veiligheid geeft.

Het product kan worden bedrukt in één kleur d.m.v. zeefdruk. Uw logo op deze compacte fietsstuur tas met telefoon opbergvak? Neem contact met ons op, wij zullen het product volledig laten aansluiten op uw wensen.

Technische specificaties:

Afmeting: 21,5XO13CM
Volume: 0.675 cdm3
Bruto gewicht: 0.15 kg
Netto gewicht: 0.14 kg

fietstas-stuur

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Compacte fietsstuur tas met telefoon opbergvak

I am a button