Brievenbus Blikvangers: Geef Jouw Mailing Voeten met Gepersonaliseerde Sokken!

biologisch katoenen sokken met logo bedrukken

Ben je op zoek naar een origineel en betaalbaar giveaway-idee voor jega voor duurzaam logo tiger concept 150x150 volgende mailing? Sokken met jouw eigen logo en ontwerp zijn het antwoord! Niet alleen zijn ze een leuke en praktische verrassing voor iedereen die ze ontvangt, maar met een minimale afname van slechts 50 paar, passen ze perfect in elke marketingstrategie.

maersk sokken eigen ontwerp als maritieme giveawayOns team helpt je graag bij het creëren van een uniek ontwerp dat helemaal aansluit bij jouw merkidentiteit. Of je nu gaat voor opvallend en kleurrijk, of subtiel en professioneel, jouw gepersonaliseerde sokken zullen gegarandeerd een blijvende indruk achterlaten bij je medewerkers, klanten of relaties.

En voor degenen die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen, bieden we ook een milieuvriendelijke optie aan. Onze duurzame uitvoering van de gepersonaliseerde sokken is gemaakt van milieuvriendelijke materialen, zodat je niet alleen een geweldig geschenk geeft, maar ook bijdraagt aan een beter milieu.

Maak van jouw volgende mailing een onvergetelijk moment met deze creatieve en persoonlijke touch. Laat ons je helpen om het perfecte paar sokken te ontwerpen dat iedereen aan het praten krijgt!

Stuur een mail naar info@tigerconcept.nl voor een offerte of kijk even hier

Inspiratie nodig voor een mailing? Kijk hier

geprinte sokken met eigen ontwerpbiologisch katoenen sokken met logo bedrukken

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Brievenbus Blikvangers: Geef Jouw Mailing Voeten met Gepersonaliseerde Sokken!

I am a button