Brandweerhelmpjes voor kinderen met logo!

Brandweerhelmpjes met uw logo, een geweldig leuk item dat bij kinderen zonder twijfel in de smaak valt! Kinderen en brandweer, niet direct uw eerste idee van marketing misschien. Maar een blij kind met een stoere brandweerhelm, zal deze nooit meer af willen doen.
De helmpjes zullen niet alleen op uw event gedragen worden, maar ook thuis, op straat en bij vriendjes thuis. En uw logo gaat daar steeds mee naar toe, kinderen zullen het logo misschien minder interessant vinden, maar hun ouders-familie worden er dagelijks positief mee geconfronteerd en aan herinnerd.
We weten immers allemaal : Een blij kind is een blije ouder!

Een leuke en blijvende give away met een positieve herinnering, een geweldige combinatie voor uw marketing!

Brandweerhelmpjes bedrukken

Uw logo kan d.m.v. een doming sticker op de voorzijde van het helmpje worden geplakt. Een doming sticker geeft net dat beetje extra en is volledig full colour in uw huisstijl te maken.

Kwaliteit helmpjes

We hebben de brandweerhelmpjes met de grootste zorg geselecteerd. Ze zijn stevig en mooi van kleur, maar bovenal veilig voor kinderen en hiervoor gecertificeerd.  De helmpjes zijn geschikt voor  kinderen vanaf 3 jaar.
Deze brandweerhelmen zullen gegarandeerd lang voor plezier zorgen, zonder bij een ruw spelletje gelijk vernield te worden.

Bestellen

Wilt u de helmpjes graag inzetten voor uw marketing plan of gewoon inzetten als leuke give away op uw open dag voor de brandweer bijvoorbeeld? Dat kan! Al vanaf 100 stuks kunnen wij de helmpjes leveren.
Neemt u hiervoor contact op met een van onze medewerkers, we helpen u graag verder!

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Brandweerhelmpjes voor kinderen met logo!

I am a button