Bobby rugzak trolley als relatiegeschenk

Bobby rugzak trolley bedrukt met logo

Handig als trolley en praktisch als rugzak. Deze Bobby is uw ideale reisgenoot voor korte reizen of dagelijks woon-werkverkeer. Eenvoudig te transformeren van rugzak in trolley door de schouderbanden in het rug paneel op te bergen en het handvat te ontgrendelen. Bij het omschakelen naar rugzakmodus kunt u het handvat verbergen en de rugzak om de wielen wikkelen, zodat uw rug schoon blijft. De Bobby rugzak-trolley houdt u veilig en verbonden met de bekende Bobby anti-diefstal kenmerken en een TSA®-slot.

Binnenin vindt u aparte vakken voor kleding en zakelijke apparatuur met een snel toegankelijk laptopvak dat onder een hoek van 30 graden opent en geschikt is voor laptops tot 17″. Daarnaast heeft u een waterflescompartiment en een RFID-beschermd vak om uw identiteitsgegevens te beschermen. De Bobby rugzak trolley is gemaakt van gerecycled materiaal en kan als handbagage aan boord van vliegtuigen worden meegenomen. Geregistreerd ontwerp®

Bestel nu een monster, binnen 48 uur in huis

De Bobby rugazk trolley bedrukt met uw logo? Tiger Concept levert de Bobby trolley als relatiegeschenk bedrukt met uw logo binnen 5 werkdagen.
Bedrukt gelevert al mogelijk vanaf 5 stuks.

Vraag nu een offerte aan! info@tigerconcept.nl of 030 2600 400
Of bestel deze Bobby rugzak trolley direct in onze webshop

 

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bobby rugzak trolley als relatiegeschenk

I am a button