Bluetooth Baseball cap van polyester met oordopjes

Bluetooth Baseball cap van polyester met oordopjes

Bluetooth baseball cap van polyester met oordopjes. 5 Panelen. Stream je muziek draadloos of voer hands-free telefoongesprekken. Ideaal voor reizen, wandelen, hardlopen of fietsen. 180 mAh oplaadbare batterij, inclusief micro USB oplaadkabel.

Vernieuwend

Wil je als bedrijf verschil maken en geassocieerd worden met hip, innovatief, jong, meedenkend en origineel? Denk dan eens aan de Bleutooth Baseball cap van polyester met oordopjes. Het is een prachtig product om te bedrukken, een favoriet voor vele fietsers omdat het 2 in 1 is. Een leuke pet én via deze pet bleutooth communiceren met iedereen die belt of heerlijke muziek luistert.

Vooruitstrevend

De tijden veranderen en wat betreft veiligheid worden er steeds meer maatregelen genomen. Het is een kwestie van tijd of telefoneren op de fiets is niet meer toegestaan. Als je dit voor wilt zijn, is deze pet is de uitkomst! Een koptelefoon is leuk.. maar een pet beschermt tevens tegen de zon of zelfs tegen regen en wind in het gezicht. Bovendien is de pet lichter om aan het hoofd te hebben dan een koptelefoon en heb je op deze manier geen last van de draadjes voor je langs, vanwege de korte oordop draadje aan de pet.

Specificaties:

Afmeting: 24X20X12 CM
Volume: 0.78 cdm3
Bruto gewicht: 0.14 kg
Netto gewicht: 0.12 kg

Verkrijgbaar in zwart en wit.

bleutooth-cap bleutooth-petje bluetooth-pet-wit

 

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bluetooth Baseball cap van polyester met oordopjes

I am a button