Bikehand, een ideale telefoonhouder op de (motor)fiets!

Bikehand, een ideale telefoonhouder op de (motor)fiets!

Bikehand, de ideale telefoonhouder voor uw fiets of  motor! Hij is heel makkelijk te bevestigen en dat al in enkele seconden.
De bikehand heeft een simpel maar mooi en eigentijds ontwerp, de grip is universeel en kan gebruikt worden voor alle telefoons en is op iedere (motor)fiets te bevestigen, zodat je altijd je telefooon beschikbaar hebt. De bikehand is niet alleen om die reden universeel, hij kan namelijk ook prima waterflesjes of flesjes met vergelijkbare afmetingen vasthouden.

De bikehand is dus ideaal voor navigatie, handsfree bellen, Facetimen, muziek luisteren en.. Je kunt de telefoon ook als verlichting gebruiken, dus geen aparte led lampjes nodig wanneer je je telefoon op de fiets hebt gemonteerd! Heb je even geen Telefoon of verlichting nodig, dan kan je ook prima een (water)flesje in de houder doen. Zeker voor de lange afstanden en warmere dagen is het heerlijk om een waterflesje binnen handbereik te hebben.

De full colour sticker om de Bikehand heen maakt het product compleet. Perfect voor een goede marketing, het product is zeer praktisch en zal overal mee naartoe gaan!

    bikehand-web-groot-5

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Bikehand, een ideale telefoonhouder op de (motor)fiets!

I am a button