Beschermings- en desinfectie cadeauset 4 delig

Beschermingscadeau set met logo bedrukt

Hygiënisch cadeau set bestaande uit hygiënisch masker, masker verlenger en twee hydro-alcoholische composteerbaar doekjes. Gepresenteerd in een witte kleur, mat afgewerkte tas met een zelfklevende, herbruikbare sluiting en een groot druk oppervlakte voor uw logo.

Inhoud:

1 x hygiënische drielaagse masker met warmtegelaste afwerking, elastische bevestigingsbanden en aanpasbare neusklem voor een steviger bevestiging. Buiten- en binnenlagen van niet-geweven (polypropyleen). Tussenlaag smeltblazen verkregen (bestaande uit 90% polypropeen en 10% viscose).
In overeenstemming met de UNE 0064-1: 2020.
Bacteriële filterefficiëntie (BFE) ≥ 95%.
Ademend (drukverschil) <60 Pa / cm2
Niet-herbruikbaar.

1 x masker verlenger accessoire in duurzame, witte kleur, PP materiaal. Gemakkelijk te desinfecteren na gebruik en met 4 instelposities.

2 x natte hydroalcoholische desinfecterende doekjes voor het reinigen en ontsmetten van de handen en oppervlakken veelvuldig gebruik (smartphones, winkelwagentjes, keyboards …) Uitgevoerd in composteerbaar materiaal opgenomen in 2 ml enkelvoudige dosis pakket, met een uitgebreide drukoppervlak .
Ethanol: 70%.
Grootte van de wipe (ongevouwen): 15,5×16,5 cm.
Grootte van de envelop: 6,7×8 cm.
Certificering 94/62 / EG beschikbaar.

Band PP. Poetsdoekjes 100% Composteerbaar. Hygiënisch Masker 3 Lagen. Buitenzijde 1: Non-Woven (Polypropyleen)

Kijk voor nog veel meer beschermende artikelen op onze speciale site

Mail voor een offerte naar: info@tigerconcept.nl of 030 2600 400

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Beschermings- en desinfectie cadeauset 4 delig

I am a button