Bescherm Je Fiets en Promoot Je Merk met Eigen Ontwerp Fietshoezen

fietshoes met eigen bedrukking en logo

In de wereld van vandaag, waar personalisatie en merkidentiteit hand in hand gaan, bieden fietshoezen met eigen bedrukking een unieke kansga voor duurzaam logo tiger concept 150x150 voor bedrijven, sportteams, en enthousiaste fietsers om zowel hun fietsen te beschermen als hun merk te promoten. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, een teammascotte, of een persoonlijk ontwerp, een op maat gemaakte fietshoes zorgt ervoor dat je opvalt in de massa en tegelijkertijd je kostbare fiets beschermt tegen beschadigingen en vuil.

Waarom kiezen voor fietshoezen met eigen bedrukking?

1. Unieke merkidentiteit: In een tijd waarin branding alles is, zorgen gepersonaliseerde fietshoezen ervoor dat jouw merk of team zichtbaar is, zelfs wanneer je fiets geparkeerd staat. Het is een slimme manier om je naamsbekendheid te vergroten zonder opdringerig te zijn.

2. Bescherming: Een kwalitatieve fietshoes beschermt je fiets niet alleen tegen stof, vuil, en water maar ook tegen krassen en andere beschadigingen. Dit is vooral belangrijk voor wie zijn fiets buiten moet stallen of vaak vervoert.

3. fietshoes bedrukt naar eigen ontwerpMinimumbestelling vanaf 5 stuks: Onze service is toegankelijk voor zowel kleine als grote partijen, met een minimale afname van slechts 10 stuks. Dit maakt het een ideale keuze voor zowel start-ups, kleine bedrijven, sportclubs als voor persoonlijke evenementen.

4. Volledige personalisatie: Met de optie voor eigen ontwerp, heb je de volledige vrijheid om een fietshoes te creëren die perfect aansluit bij je merk of persoonlijke stijl. Of je nu kiest voor een opvallend ontwerp of iets subtiels, jouw visie komt tot leven op een manier die zowel praktisch als stijlvol is.

5. Duurzaam en functioneel: Onze fietshoezen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook functioneel. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, en bieden optimale bescherming in alle weersomstandigheden.

Of je nu een bedrijf runt, deel uitmaakt van een sportteam, of gewoon op zoek bent naar een unieke manier om je fiets te personaliseren en te beschermen, onze op maat gemaakte fietshoezen bieden een perfecte oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw eigen ontwerp te bespreken en laat je merk op een innovatieve manier zien, terwijl je zorgt voor de bescherming die je fiets verdient.

Kijk hier online of mail ons: info@tigerconcept.nl

fietshoesbedrukken

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bescherm Je Fiets en Promoot Je Merk met Eigen Ontwerp Fietshoezen

I am a button