2020: Nieuwe duurzame materialen – Recyclet yan, hergebruik van garen voor duurzame handdoeken

Recycling van stoffen en garen voor duurzame ECO handdoeken met logo

Recyclet yan. Nieuw in de markt. En echt weer een slim creatief bedachte oplossing om duurzame producten te kunnen leveren.
Wat is recyclet yan? Het is het restmateriaal van de productie van handdoeken en theedoeken. En de afgekeurde productie. Vroeger werd dit weggegooid. Nu wordt het opnieuw gebruikt.

De voordelen van recyclet yarn

Duurzaamheid kan veel goedkoper zijn. Recyclet yarn is hier een mooi voorbeeld van. Handoeken met uw logo gemaakt van gerecycled katoen zijn ca. 35% goedkoper!
Dus echt een win-win situatie. Goed voor het milieu en goed voor je portemonnee.

Super zacht! Houd u daarvan? De recyclet handdoeken en badlakens zijn echt super zacht.

Het nadeel

Elk voordeel heeft z’n nadeel. Bij recyclet yarn is dat we uw PMS kleur niet 100% kunnen matchen. Is dit echt een probleem? Volgens mij niet. We kunnen de basis kleuren van de handdoek of badlaken natuurlijk wel goed krijgen. We kunnen uw logo bijvoorbeeld inweven in de band wel in uw PMS kleuren. Of juist spelen met de kleuren.

Mail ons voor een gratis en vrijblijvend ontwerp! Onze ontwerpers gaan graag voor u aan de slag.

 

Tiger Concept is een EcoVadis Gold leverancier van relatiegeschenken en giveaways bedrukt met uw logo. Duurzaamheid is belangrijk voor ons. Elk product dat we u aanbieden bekijken we de duurzame mogelijkheden. Dit doen we rekening houdend met uw budget natuurlijk. Het goedkope katoen voor de handdoeken zoals recyclet yarn is hier een mooi voorbeeld van natuurlijk.

Onze handdoeken worden in Europa geproduceerd. Om precies te zijn; in Portugal. Waarom? Portugal produceert volgens de Europese richtlijnen. Al het water met verf voor het kleuren van uw baddoeken en handdoeken wordt gereinigd voor dat het in de rivieren wordt geloosd. In Turkije en ander landen gebeurt dit niet. U wilt toch niet een handdoek die rivieren en de zeeën vervuilen?
Duurzame en goedkope handdoeken en badlakens van Tiger Concept, een goede keuze!

 

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

2020: Nieuwe duurzame materialen – Recyclet yan, hergebruik van garen voor duurzame handdoeken

I am a button