Wat voor virtual reality toepassingen zijn er voor bedrijven?

Wat voor virtual reality toepassingen zijn er voor bedrijven?

De mogelijkheden van Virtual Reality zijn werkelijk eindeloos: zo levensecht mogelijk een concert bijwonen, een virtuele rit in een achtbaan maken of in een museum rondlopen, films en games nóg intenser beleven. De Virtual Reality bril kan gebruikt worden voor entertainment, maar ook voor het bedrijfsleven biedt deze geweldige nieuwe techniek een uitkomst! Er zijn nog veel meer andere leuke, mooie, nuttige en educatieve toepassingen te verzinnen voor Virtual Reality.

Bijvoorbeeld binnen de:

– Zakelijke wereld: Met elkaar vergaderen in een virtual reality vergaderruimte.
– Medische wereld: Medici trainen om virtueel een operatie uit te
voeren of om de omgang met patiënten te trainen.
– Onderwijs: voor educatieve lessen op scholen.
– Sportwereld: een nieuwe sport leren of je sport verder verbeteren.
– Autobranche: een proefrit met een nieuw type auto.
– Bouw: Architectuur, het ontwerp van gebouwen laten zien in Virtual Reality.
– Makelaardij: een virtuele rondleiding door een potentieel huis geven.
– Reisbranche: vooraf alvast kennismaken met vakantiebestemming of hotel,
bijvoorbeeld voor mensen die geen verre reizen kunnen maken door ziekte of
ouderdom.
– Entertainment branche: Virtual Reality-bioscoop om de nieuwste films in een
virtuele wereld te ervaren
– Solliciteren binnen een Virtual Reality-omgeving.

Voor een goede, gebruiksvriendelijke en comfortabele Virtual Reality-bril ben je bij Tiger Concept aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment Virtual Reality-brillen, gemaakt van verschillende materialen: van een luxe, duurder plastic variant tot een hoogwaardig, goedkopere Virtual Reality-bril gemaakt van cardboard / karton. Voor elke prijsklasse wat wils. Al onze Virtual Reality brillen zijn te personaliseren met bedrukking van eigen logo, slogan of bedrijfsnaam, wat kan leiden tot een vergroting van de naamsbekendheid van uw bedrijf. Kortom, het verspreiden van een Virtual Reality Bril past tegenwoordig erg goed binnen marketing campagnes als reclamemiddel.

Staat uw organisatie voor duurzaamheid of handelt u graag milieubewust, dan is de Eco Virtual Reality-bril van karton een passende keuze. Tiger inspireert en helpt graag met originele productvoorstellen binnen de enorme wereld van relatiegeschenken als de Virtual Reality-vril. Mail ons gerust met uw wensen of vragen m.b.t. de Virtual Reality-bril. Wij helpen u graag! Bent u nieuwsgierig naar de modellen die wij voor u kunnen bedrukken en naar de prijs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Wat voor virtual reality toepassingen zijn er voor bedrijven?

I am a button