VR Brillen bedrukken

VR Brillen bedrukken

VR Brillen bedrukken maakt jouw VR speciaal! Met een VR bril kunt u in combinatie met uw telefoon filmpjes in virtual reality (VR) kijken, de brillen zijn te koop samen met een bedrukking van een logo of bedrijfsnaam op de VR bril, de VR brillen krijgen hierdoor een extra mooie uitstraling omdat de VR bril gepersonaliseerd is. De VR brillen zijn bij ons vanaf een aantal stuks te koop, dit verschilt per product.

Gebruik VR brillen

Het gebruik van een virtual reality bril is erg gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. De virtual reality bril werkt samen met een smartphone, de smartphone kan in de VR bril worden geplaatst. Vervolgens zet u een filmpje/app/game aan en stelt u de VR modus in, hierna kun u in virtual reality het filmpje bekijken of de game spelen. De smartphone wordt achter 2 lenzen geplaatst, door deze 2 lenzen kijkt u heen, de rest van de omgeving wordt afgeschermd (hierdoor heeft u geen lichtinval van buitenaf). Vervolgens wordt het beeld via de lenzen en de smartphone tot virtual reality weergeven, vervolgens kunt u om u heen kijken en naar objecten toe bewegen.

VR brillen bedrukken op verschillende materialen

Tiger concept kan verschillende soorten VR brillen bedrukken, van kartonnen VR brillen tot luxe kunststof VR brillen. Het logo kan zowel over de hele bril worden bedrukt of op een bepaald gedeelte van virtual reality bril. Voor ieder is er bij Tiger concept wat te bestellen, van goedkopere VR brillen tot duurdere luxe VR brillen. Per bril verschilt er wat en hoe groot er bedrukt kan worden, sommige VR brillen hebben meer oppervlakte en dus meer ruimte voor een logo en/of naam. VR brillen bedrukken is erg uniek en erg geschikt voor bedrijven die VR brillen in de toekomst steeds meer gaan gebruiken met bijvoorbeeld vergaderingen of onderwijs.

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

VR Brillen bedrukken

I am a button