VR BRILLEN

Virtual Reality brillen als relatiegeschenk

Tiger concept is leverancier van een ruim assortiment van VR brillen voor de promotionele markt. We bedrukken uw Virtual Reality bril met uw logo of URL.

Vraag nu uw offerte aan. Bel 030 2600 400 of stuur een email aan: info@tigerconcept.nl

VR glasses slide goedkoop

VR GLASSES SLIDE

Vouwbare vr brilen goedkoop bedrukt

VOUWBARE VR-GLASSES

VR brillen karton bedrukt goedkoop

VR GLASSES KARTON

Standaard VR brillen bedrukt

VR GLASSES STANDAARD

Mini virtual-realitybril bedrukt

Mini virtual-realitybril

Luxe VR brillen bedrukt

VR GLASSES DELUXE

VR GLASSES KARTON CUSTOM MADE

Theater VR bril met logo

VR GLASSES THEATER

VR LENS

VR LENS

360 camera full colour

360 CAM FULL HD

VR-bril 3D, zwart

Nieuwe generatie virtual reality bril voor de ultieme virtual reality ervaring. De lichtgewicht ABS bril heeft een luxe magnetische sluiting om uw toestel op zijn plaats te houden tijdens het gebruik. De hoofdband is gemaakt van comfortabele en duurzame materialen en aan te passen aan elke grootte van het hoofd. De zachte kussens zorgen voor draagcomfort tijdens lang gebruik. De lenzen zijn hoogwaardige optische lenzen die instelbaar zijn om de ultieme kijkervaring te garanderen. Aan de zijkant is er een knop om de afstand tot het scherm van de telefoon aan te passen om de juiste kijkhoek te garanderen.

Meer informatie

Opvouwbare VR bril

Opvouwbare ABS virtual reality bril die plat makkelijk overal mee naar toe te nemen is om virtual reality ervaringen te delen met vrienden. Uitgevouwen kan uw telefoon worden geplaatst tussen twee zachte EVA kussens om de telefoon strak op de juiste plaats te houden.
Het slimme ontwerp maakt het mogelijk om over te schakelen naar een andere film of game zonder de telefoon uit de virtual reality bril te halen. Geschikt voor alle mobiele telefoons tot 6 “.
Levertijd circa 8 werkdagen

Meer informatie

VR Brillen bedrukken

VR Brillen bedrukken
VR Brillen bedrukken maakt jouw VR speciaal! Met een VR bril kunt u in combinatie met uw telefoon filmpjes in virtual reality (VR) kijken, de brillen zijn te koop samen met een bedrukking van een logo of bedrijfsnaam op de VR bril, de VR brillen krijgen hierdoor een extra mooie uitstraling omdat de VR bril gepersonaliseerd is. De VR brillen zijn bij ons vanaf een aantal stuks te koop, dit verschilt per product.

Gebruik VR brillen
Het gebruik van een virtual reality bril is erg gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. De virtual reality bril werkt samen met een smartphone, de smartphone kan in de VR bril worden geplaatst. Vervolgens zet u een filmpje/app/game aan en stelt u de VR modus in, hierna kun u in virtual reality het filmpje bekijken of de game spelen. De smartphone wordt achter 2 lenzen geplaatst, door deze 2 lenzen kijkt u heen, de rest van de omgeving wordt afgeschermd (hierdoor heeft u geen lichtinval van buitenaf). Vervolgens wordt het beeld via de lenzen en de smartphone tot virtual reality weergeven, vervolgens kunt u om u heen kijken en naar objecten toe bewegen.

VR brillen bedrukken op verschillende materialen
Tiger concept kan verschillende soorten VR brillen bedrukken, van kartonnen VR brillen tot luxe kunststof VR brillen. Het logo kan zowel over de hele bril worden bedrukt of op een bepaald gedeelte van virtual reality bril. Voor ieder is er bij Tiger concept wat te bestellen, van goedkopere VR brillen tot duurdere luxe VR brillen. Per bril verschilt er wat en hoe groot er bedrukt kan worden, sommige VR brillen hebben meer oppervlakte en dus meer ruimte voor een logo en/of naam. VR brillen bedrukken is erg uniek en erg geschikt voor bedrijven die VR brillen in de toekomst steeds meer gaan gebruiken met bijvoorbeeld vergaderingen of onderwijs.
Bedrukkingsmogelijkheden: Tampondruk

Levertijd vanaf 2 dagen

Meer informatie

VR-bril met geïntegreerde hoofdtelefoon

Virtual reality bril met geïntegreerde hoofdtelefoon voor de ultieme virtual reality experience. De hoofdtelefoon verzorgt uitstekende audio ondersteuning bij alle games en video’s. ABS/PC kast met hoofdband, kwalitatief hoogwaardige optische lensen en comfortabele PU oordoppen. Geschikt voor alle Android en iOS toestellen tot en met 6”. Inclusief schoonmaakdoekje voor de lenzen.

Kleur: zwart
Leverbaar vanaf 1 stuks.
Levertijd vanaf 2 dagen

Meer informatie