Virtual Reality Bril

Virtual Reality Bril

Laat uw organisatie op een originele manier zien! De kartonnen 3D of Virtual Reality -bril werkt door middel van Android of iPhone telefoons, waarvoor tegenwoordig al veel verschillende apps beschikbaar zijn. Films en games zijn dankzij de Virtual Reality-bril nu nóg intenser te beleven in virtual reality. Voor een goede, gebruiksvriendelijke en comfortabele Virtual Reality-bril ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment van veelzijdige Virtual Reality-brillen, gemaakt van verschillende materialen.
Van een iets luxere en duurdere plastic variant tot een hoogwaardige en goedkopere Virtual Reality-bril gemaakt van cardboard / karton. Voor elke prijsklasse wat wils.
Ook kunt u deze Virtual Reality Bril personaliseren met bedrukking van eigen logo, slogan of bedrijfsnaam, wat kan leiden tot een vergroting van de naamsbekendheid van uw bedrijf. Kortom, het verspreiden van een Virtual Reality Bril past tegenwoordig erg goed binnen marketing campagnes als reclamemiddel.
Staat uw organisatie voor duurzaamheid of handelt u graag milieubewust, dan is de Eco Virtual Reality-bril van karton een passende keuze. Tiger inspireert en helpt graag met originele productvoorstellen binnen de enorme wereld van relatiegeschenken als de Virtual Reality-vril. Mail ons gerust met uw wensen of vragen m.b.t. de Virtual Reality-bril. Wij helpen u graag!

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Virtual Reality Bril

I am a button