Swiss Peak powerbank fles – 560 ML / 5000mAh

Swiss Peak powerbank fles – 560 ML / 5000mAh

Iedereen heeft voldoende vocht nodig per dag. Iedereen is dagelijks bezig met mobiele apparaten, privé of werk. Nu kunnen we onze dagelijkse behoeftes met elkaar combineren. De Swiss Peak powerbank fles – 560 ML / 5000mAh biedt u deze mogelijk.

Swiss Peak heeft een uniek ontwerp, powerbank fles. De powerbank fles is gemaakt van duurzaam Tritan en heeft een inhoud van 560 ML. In de bodem van de fles is een 5000mAh powerbank verwerkt, waarmee u uw telefoon op kunt laden. Ook is de onderkant van de fles los te draaien, zodat je het kan gebruiken als telefoonstandaard.

  • Output 5V/1A
  • Input 5V/1A

Bij de Swiss Peak powerbank fles wordt een micro USB-kabel bijgeleverd om de powerbank op te laden.

Voordelen van de Swiss Peak powerbank fles – 560 ML / 5000mAh

  • 5000mAh batterij
  • Capaciteit van 560 ML
  • Een standaard om films te bekijken op je telefoon

De powerbank fles is een uniek relatiegeschenk om uw relaties en/of collega’s mee te verrassen. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van een logo en/of tekst.

Prijs op aanvraag! Voor eventuele vragen kunt u ons altijd mailen. Service@tigerconcept.nl

 

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Swiss Peak powerbank fles – 560 ML / 5000mAh

I am a button