Swiss Peak Powerbank 5000mAh, LED indicator

Swiss Peak Powerbank 5000mAh, LED indicator

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt.. Een mobiele telefoon die na een halve dag gebruik zo goed als leeg is. Vervelend, want in het bedrijfsleven is een goede bereikbaarheid van cruciaal belang. Dan hebben we het niet over alle mailtjes die u via de telefoon beantwoordt. Gelukkig bieden wij nu de oplossing met de Swiss Peak Powerbank 5000mAh, LED indicator.

De Swiss Peak Powerbank 5000mAh, LED indicator is een compacte maar krachtige powerbank met batterijcapaciteit van 5000mAh. De powerbank heeft een LED indicator om de resterende energie weer te geven. De powerbank van Swiss Peak is een speciale en heeft veel voordelen.

  • Meest compacte 5000mAh powerbank
  • Stijlvolle aluminium behuizing
  • Inclusief Swiss Peak etui en micro USB kabel

De powerbank heeft een mooie en stijlvolle Swiss Peak etui, waarin je de powerbank perfect kunt opbergen. Daarnaast heeft de powerbank een micro USB kabel, zodat u de powerbank kunt opladen.

  • Output 5V/1A
  • Input 5V/800mAh

Een perfecte powerbank als relatiegeschenk!

Leverbaar vanaf 25 stuks. Prijs op aanvraag!
Voor eventuele vragen kunt u ons altijd mailen! Service@tigerconcept.nl

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Swiss Peak Powerbank 5000mAh, LED indicator

I am a button