Swiss Peak executive pennenset met lederen etui

Swiss Peak executive pennenset met lederen etui

Relatiegeschenken geven een gevoel van niet vergeten zijn. Binnen grote bedrijfsketens is het erg belangrijk om goede relaties te blijven benaderen. Verras daardoor af en toe uw relaties met een geschenk. En met het toevoegen van een logo op het product brengt u uw bedrijf weer onder de aandacht. De Swiss Peak executive pennenset met lederen etui is een mooi voorbeeld van een perfect relatiegeschenk.

De Swiss Peak is een authentieke pennenset met alle kenmerken van een klassieke kwaliteit. Kwalitatief hoogwaardige zware messing metalen rollerball met stylus en een balpen met branding. De pennen zijn voorzien van blauwe vulling. De pennen zitten in een mooi afgewerkt PU leren etui en wordt geleverd in een giftbox.

De executive pennenset kan worden op verschillende posities en manieren worden bedrukt. Hierdoor wordt de Swiss Peak pennenset een perfect geschenk.
Bedrukkingsposities:

  • Naast de clip (pen)
  • Voor de clip   (pen)
  • Pouch              (lederen etui)

Maak van een standaard pennenset een speciale pennenset met (bedrijfs)logo.

Prijs op aanvraag! Voor eventuele vragen kunt u ons altijd mailen. Service@tigerconcept.nl

 

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Swiss Peak executive pennenset met lederen etui

I am a button