Wegtransport producten

Op zoek naar een unieke manier om uw wegtransportbedrijf in de schijnwerpers te zetten? Tiger Concept biedt dé oplossing met op maat gemaakte relatiegeschenken bedrukt met uw logo. Zet uw merk op de kaart bij elke levering, met kwalitatieve, herkenbare en praktische promotieartikelen die uw klanten dagelijks kunnen gebruiken. Van sleutelhangers tot USB-laders; onze geschenken zijn de perfecte reisgezellen voor elke transportprofessional. Kies voor de kracht van herinnering, kies voor Tiger Concept

Bestel hier direct in onze online shop

Zoekt u een unieke manier om uw merk in de schijnwerpers te zetten in de wegtransportsector? Tiger Concept is uw go-to partner voor relatiegeschenken die uw logo in de kijker zetten! Met een schat aan ervaring in de branche begrijpen we hoe belangrijk het is om op te vallen in een drukke markt.

Onze producten zijn speciaal ontworpen om uw merkidentiteit te versterken en een blijvende indruk achter te laten bij uw klanten en partners. Of het nu gaat om robuuste sleutelhangers die de zwaarste omstandigheden overleven of gepersonaliseerde thermosflessen die uw merk warm houden tijdens de langste ritten, wij zorgen ervoor dat uw bedrijfslogo centraal staat.

Wij bieden een breed scala aan producten die perfect passen bij de dynamiek van de wegtransportsector. Denk hierbij aan:

  • Bedrukte veiligheidshesjes voor die extra zichtbaarheid.
  • Gepersonaliseerde chocolade in de vorm van een vrachtwagen
  • Op maat gemaakte USB-stick in de vorm van een vrachtwagen
  • Sleutelhangers, pennen en notitieboekjes voor dagelijks gebruik in uw bedrijfskleuren.

Met Tiger Concept kunt u rekenen op kwalitatieve producten die net zo duurzaam en betrouwbaar zijn als uw diensten. We helpen u graag bij het kiezen van de perfecte artikelen die niet alleen waarde toevoegen voor uw relaties, maar ook uw engagement voor kwaliteit en professionaliteit uitstralen.

Neem contact op en laat ons team u assisteren om uw wegtransportbedrijf op de kaart te zetten met stijlvolle, praktische relatiegeschenken bedrukt met uw bedrijfslogo. Tiger Concept is uw partner in promotie op de lange weg vooruit!

Veelgestelde vragen

Wegtransport

I am a button