WEGTRANSPORT

Tiger Concept voor transport relatiegeschenken

Tiger Concept is leverancier voor een aantal grote - en kleinere - ondernemingen in de transport sector, waaronder Jan de Rijk, DHL, DSV, Ewals, Gondrand, PostNL, Iveco en Schmitz Cargobull. Voor deze en andere klanten maakten we vele unieke producten in de vorm van een vrachtauto, container en andere transportgerelateerde items.

Vrachtwagen stressbal als relatiegeschenk

Vrachtwagen stressbal

USB-stick vrachtwagen Stefan Born als relatiegeschenk

USB-stick vrachtwagen Stefan Born

Chocolade vrachtwagen als relatiegeschenk

Chocolade vrachtwagen

Flesopener vrachtwagen als relatiegeschenk

Flessenopener vrachtwagen

Vrachtwagen met snoep als relatiegeschenk

Vrachtwagen met snoep

USB-stick vrachtwagen Deutsche telecom als relatiegeschenk

USB-stick vrachtwagen Deutsche telecom

Vrachtwagen tool clip als relatiegeschenk

Vrachtwagen tool clip

Vrachtauto bureau artikel als relatiegeschenk

Vrachtauto bureau artikel

USB-stick vrachtwagen Jan de Rijk als relatiegeschenk

USB-stick vrachtwagen Jan de Rijk

Pepermuntdoosje vrachtwagen als relatiegeschenk

Pepermuntdoosje vrachtwagen

Draadloze telefoon lader

Tegenwoordig worden steeds meer Andriod en Apple telefoons geproduceerd die draadloos kunnen opladen. Draadloos opladen houdt in dat je telefoon zonder snoer of kabel wordt opgeladen. Je legt enkel je telefoon op een plaat. 

Deze draadloze telefoon lader is erg uniek. Waarom is deze draadloze lader zo uniek? Dat komt omdat je zelf kan bepalen in welke vorm u de mobiele oplader wilt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een vrachtwagen, tankwagen of auto.

De draadloze telefoon oplader kan in iedere gewenste vorm voor u worden geproduceerd. (Zie de afbeeldingen ter verduidelijking (voor DHL geproduceerd).) De draadloze lader is verkrijgbaar vanaf 100 stuks

Meer informatie
  • Draadloze telefoon oplader in de vorm van een DHL busje

  • Draadloze telefoon lader in Shell logo

Vrachtwagen met snoep

Het wordt steeds lastiger om te bedenken wat je een medewerker of relatie cadeau kan doen ivm bijvoorbeeld feestdagen of verjaardag. Of ben je op een beurs en weet je niet wat je bezoekers moet schenken? 

Stop met aarzelen, want deze vrachtwagen gevuld met snoep is een perfect geschenk voor medewerkers en/of relaties, maar ook voorop de beurs om de bezoekers te schenken. De vrachtwagen is gevuld met snoep. De vulling van de snoep kunt u zelf uitkiezen.

De vrachtwagen met snoep is in iedere kleur verkrijgbaar. Het is zelfs mogelijk om een tekst of logo op de zijkant te bedrukken. (Zie de afbeeldingen ter verduidelijking.)
Verkrijgbaar vanaf 250 stuks

Meer informatie

Duurzame wijnverpakking in vrachtwagen vorm

De perfecte verpakking voor uw wijnfles voor de transportsector. Deze wijndoos in vrachtwagen vorm is al leverbaar vanaf 20 stuks.

De duurzame wijndoos vrachtwagen wordt bedrukt (gegraveerd) met uw logo. Deze vrachtwagen kan ook echt rijden. Dus de ‘’wijnkist’’ hoeft niet te worden weggegooid maar kan als (speel)goed truck gebruikt worden.

Verkrijgbaar vanaf 20 stuks

Mail ons nu, en vraag een monster aan! info@tigerconcept.nl

Pallet blok papier

Hoe vaak komt het voor dat je even snel iets belangrijks op moet schrijven en niet mag vergeten? Meestal iedere dag wel een aantal keer. Daarom is het makkelijk als je in de buurt een notitieblok hebt om eventueel wat op te schrijven.

Notitieblaadjes- en blokken kan iedereen altijd gebruiken. In de transportwereld werken we altijd met pallets om zware spullen op te vervoeren. Daarom is speciaal voor deze branche een papierblok met pallet geproduceerd. Het blok is erg leuk om te zien en komt goed aan bij relaties.

Het pallet blok papier is te bedrukken naar uw wens. Hiervoor kan u bijvoorbeeld voor een tekst, logo of huisstijl kiezen. (Zie de afbeeldingen ter verduidelijking.)
Verkrijgbaar vanaf 100 stuks

Meer informatie

USB-stick vrachtwagen

USB-sticks worden tegenwoordig steeds hipper en meer gebruikt. Ze worden o.a. gebruikt om data in op te slaan voor bijvoorbeeld belangrijke meetings en/of vergaderingen.

Al jaren is de custom made USB-stick een grote hit: het is een uniek en nuttig geschenk.

De USB-stick vrachtwagen is verkrijgbaar in vrijwel ieder model vrachtwagen. (Zie de afbeeldingen/filmpje ter verduidelijking.) Verkrijgbaar vanaf 50 stuks

Meer informatie

Stressbal vrachtauto

Op het werk, school of thuis ervaar je soms veel stress. Deze stress zorgt voor minder concentratie en kan ervoor zorgen dat je werk minder effectief is.

Tegenwoordig zijn er vele producten op de markt die stress verminderend kunnen werken, bijvoorbeeld deze vrachtwagen stressbal. Knijp (stevig) in de bal om de opgebouwde stress weer af te bouwen, zodat je lichaam en geest weer in een staat van ontspanning kunnen komen.

De stressbal vrachtwagen is verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en vormen. (Zie de afbeeldingen ter verduidelijking.) Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden.
Verkrijgbaar vanaf 50 stuks

Meer informatie

Vrachtwagen wijnverpakking

Vind je het altijd lastig om te bedenken wat je jou medewerkers of relaties kan schenken? Dan is dit product precies wat je zoekt.

Deze vrachtwagen wijnverpakking is een fantastische verpakking voor bijvoorbeeld een fles wijn, chocolade, pepermunt, snoepjes of bloembollen. Het verpakt uw geschenk in een fantastische geschenkdoos. De vrachtwagen wijnverpakking blijft beslist een langdurige eyecatcher bij uw relaties.

De vrachtwagen wijnverpakkingen zijn in 3 modellen verkrijgbaar.
-   Model 1 : rode/ oranje vrachtwagen van golfkarton.
-   Model 2: grijze vrachtwagen van karton.
-   Model 3: tankwagens van karton.
De vrachtwagen wijnverpakkingen zijn verkrijgbaar vanaf 500 stuks

Meer informatie
  • Vrachtwagen wijnverpakking als relatiegeschenk

  • Vrachtwagen wijnverpakking als relatiegeschenk

  • Tankauto wijnverpakking als relatiegeschenk