WEGTRANSPORT

Tiger Concept voor transport relatiegeschenken

Tiger concept is leverancier voor een aantal grote –
en kleinere – ondernemingen in de transport sector, waaronder Jan de Rijk, DHL, DSV, Ewals, Gondrand, Post NL, Iveco en Schmitz Cargobull. Voor deze en andere klanten maakten we vele unieke producten in de vorm van een vrachtauto, container en andere transportgerelateerde items.

Vrachtwagen stressbal als relatiegeschenk

Vrachtwagen stressbal

USB-stick vrachtwagen Stefan Born als relatiegeschenk

USB-stick vrachtwagen Stefan Born

Chocolade vrachtwagen als relatiegeschenk

Chocolade vrachtwagen

Flesopener vrachtwagen als relatiegeschenk

Flessenopener vrachtwagen

Vrachtwagen met snoep als relatiegeschenk

Vrachtwagen met snoep

USB-stick vrachtwagen Deutsche telecom als relatiegeschenk

USB-stick vrachtwagen Deutsche telecom

USB-stick vrachtwagen als relatiegeschenk

Vrachtwagen tool clip

Vrachtauto bureau artikel als relatiegeschenk

Vrachtauto bureau artikel

USB-stick vrachtwagen Jan de Rijk als relatiegeschenk

USB-stick vrachtwagen Jan de Rijk

Pepermuntdoosje vrachtwagen als relatiegeschenk

Pepermuntdoosje vrachtwagen

Draadloze telefoon lader

Tegenwoordig worden steeds meer Andriod en Apple telefoons geproduceerd die draadloos kunnen opladen. Draadloos opladen houdt in dat je telefoon zonder snoer of kabel wordt opgeladen. Je legt enkel je telefoon op een plaat. 

Deze draadloze telefoon lader is erg uniek. Waarom is deze draadloze lader zo uniek? Dat komt omdat je zelf kan bepalen in welke vorm u de mobiele oplader wilt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een vrachtwagen, tankwagen of auto.

De draadloze telefoon oplader kan in iedere gewenste vorm voor u worden geproduceerd. (Zie de afbeeldingen ter verduidelijking (voor DHL geproduceerd).) De draadloze lader is verkrijgbaar vanaf 100 stuks

Meer informatie
  • Draadloze telefoon oplader in de vorm van een DHL busje

  • Draadloze telefoon lader in Shell logo

Vrachtwagen met snoep

Het wordt steeds lastiger om te bedenken wat je een medewerker of relatie cadeau kan doen ivm bijvoorbeeld feestdagen of verjaardag. Of ben je op een beurs en weet je niet wat je bezoekers moet schenken? 

Stop met aarzelen, want deze vrachtwagen gevuld met snoep is een perfect geschenk voor medewerkers en/of relaties, maar ook voorop de beurs om de bezoekers te schenken. De vrachtwagen is gevuld met snoep. De vulling van de snoep kunt u zelf uitkiezen.

De vrachtwagen met snoep is in iedere kleur verkrijgbaar. Het is zelfs mogelijk om een tekst of logo op de zijkant te bedrukken. (Zie de afbeeldingen ter verduidelijking.)
Verkrijgbaar vanaf 250 stuks

Meer informatie

Pallet blok papier

Hoe vaak komt het voor dat je even snel iets belangrijks op moet schrijven en niet mag vergeten? Meestal iedere dag wel een aantal keer. Daarom is het makkelijk als je in de buurt een notitieblok hebt om eventueel wat op te schrijven.

Notitieblaadjes- en blokken kan iedereen altijd gebruiken. In het transport werken we altijd met pallets om zware spullen op te vervoeren. Daarom is speciaal voor deze branche een papierblok met pallet geproduceerd. Het blok is erg leuk om te zien en oogt goed bij relaties.

Het pallet blok papier is te bedrukken naar uw wens. Hiervoor kan u bijvoorbeeld voor een tekst, logo of huisstijl kiezen. (Zie de afbeeldingen ter verduidelijking.)
Verkrijgbaar vanaf 100 stuks

Meer informatie

USB-stick vrachtwagen

USB-sticks worden tegenwoordig steeds hipper en meer gebruikt. Ze worden o.a. gebruikt om data in op te slaan voor bijvoorbeeld belangrijke meetings en/of vergaderingen.

Al jaren is de custom made USB-stick een grote hit. Het is een uniek en nuttig geschenk, omdat er bestanden op kunnen worden opgeslagen of van te voren al data op kan worden gezet.

De USB-stick vrachtwagen is verkrijgbaar in iedere willekeurig vrachtwagen. (Zie de afbeeldingen/filmpje ter verduidelijking.) Verkrijgbaar vanaf 50 stuks

Meer informatie

Vrachtwagen notitieboekje

Naast een notitieblok gebruiken we tegenwoordig vaak notitieboekjes om kleine dingen in op te schrijven. Het voordeel van een notitieboekje is dat je de notities minder snel kwijt raakt, omdat ze gebonden zitten in een boekje.

Het vrachtwagen notitieboekje heeft een harde cover. Het boekje bevat 160 pagina’s 70 gram crèmekleurig papier. Hierdoor is het vrachtwagen notitieboekje een uniek geschenk.

Het vrachtwagen notitieboekje kan geproduceerd worden met uw tekst of logo. (Zie de afbeeldingen ter verduidelijking.) Verkrijgbaar vanaf 100 stuks 

Meer informatie
  • Notieboekje in vrachtwagen vorm bedrukt

  • Logo bedrukt vrachtwagen notitieboek

  • Notitieboek vrachtwagen bedrukt

Stressbal vrachtauto

Op het werk, school of thuis ervaar je vaak veel stress. Deze stress zorgt voor minder concentratie en kan ervoor zorgen dat je werk minder effectief is.

Tegenwoordig zijn er vele producten die stress verminderend zijn. Dat is o.a. deze vrachtwagen stressbal. Een stressbal kan minder stress veroorzaken of doen zakken, omdat je je gedachten op wat anders zet en uit door te knijpen in de bal.

De stressbal vrachtwagen is verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en vormen. (Zie de afbeeldingen ter verduidelijking.) En aarzel vooral niet. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden.
Verkrijgbaar vanaf 50 stuks

Meer informatie

Vrachtwagen wijnverpakking

Vind je het altijd lastig om te bedenken wat jij jou medewerkers of relaties moet schenken. Stop nu met denken, want voor u hebben we een speciaal geschenk.

Deze vrachtwagen wijnverpakking is een fantastische verpakking voor bijvoorbeeld een fles wijn, chocolade, pepermunt, snoepjes of bloembollen. Het verpakt uw geschenk in een fantastische geschenkdoos. De vrachtwagen wijnverpakking blijft beslist een langdurige eyecatcher bij uw relaties.

De vrachtwagen wijnverpakkingen zijn in 3 modellen verkrijgbaar.
–   Model 1 : rode/ oranje vrachtwagen van golfkarton.
–   Model 2: grijze vrachtwagen van karton.
–   Model 3: tankwagens van karton.
De vrachtwagen wijnverpakkingen zijn verkrijgbaar vanaf 500 stuks

Meer informatie
  • Vrachtwagen wijnverpakking als relatiegeschenk

  • Vrachtwagen wijnverpakking als relatiegeschenk

  • Tankauto wijnverpakking als relatiegeschenk