TigerConcept Powerbank – Relatiegeschenk

 

TTigerConcept Powerbank - RelatiegeschenkigerConcept Powerbank – Relatiegeschenk

Tegenwoordig heeft iedereen een mobiele telefoon of tablet. Iedereen gebruikt hem voor een ander doeleinde. Voor uw vrije tijd of tijdens het werk om contact te hebben met belangrijke relaties.

Voor het weggaan vergeten om uw mobiele apparaten op te laden en zonder stroom komen te zitten. Daar zijn tegenwoordig oplossingen voor, een powerbank. De powerbank geeft uw mobiele apparaten weer energie. Hierdoor kunt u altijd gebruik blijven maken van uw mobiele apparaten.

Ecco

De powerbank heeft een capaciteit van 2200mAh. Kies uw eigen kleur en laat de powerbank bedrukken met bedrijfslogo. En de powerbank is een goed relatiegeschenk voor uw relaties of klanten.

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

TigerConcept Powerbank – Relatiegeschenk

I am a button