Gekke kersttrui met logo producten

stoere kersttrui met logoVerras je team deze kerst met de ultieme twist! Onze unieke kersttruien met jouw eigen logo zijn de perfecte mix van feestelijke vrolijkheid en merkentrouw. Maak een onvergetelijke indruk bij elke kerstborrel of event. Al mogelijk vanaf 50 stuks – grijp deze kans om jouw merk deze winter te laten stralen! kersttrui met rendier en logo bedrukken

Bestel hier direct in onze online shop

Op zoek naar een unieke manier om jouw teamgeest deze feestdagen te laten stralen? Zoek niet verder! Onze duurzame en gekke kersttruien met de optie om jouw eigen logo toe te voegen, bieden de perfecte mix van feestvreugde en merkzichtbaarheid.

Stel je voor: het hele team uitgedost in vrolijke kersttruien, elk met jouw bedrijfslogo prominent in beeld. Het is de ideale manier om jouw bedrijf op een leuke en duurzame manier te promoten, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan de feestelijke stemming.

Onze truien zijn niet alleen een blikvanger tijdens elke virtuele of fysieke kerstbijeenkomst, maar ze zijn ook vervaardigd met oog voor het milieu. Duurzaamheid is tegenwoordig geen optie meer, maar een noodzaak. Daarom zijn onze kersttruien gemaakt van milieuvriendelijke materialen die zacht zijn voor de planeet en comfortabel voor jou.

En het beste? Je kunt al beginnen met het personaliseren van jouw eigen lijn kersttruien vanaf slechts 50 stuks. Of je nu een klein bedrijf hebt of een groot team wilt uitrusten, onze truien zijn toegankelijk, betaalbaar en gegarandeerd een hit.

Wacht niet tot de kerstklokken luiden. Bestel nu en zorg ervoor dat jouw bedrijf deze kerst in stijl en met een groen hart gevierd wordt!

winter sweater trui met logo

gekke kersttrui met logo bedrukken rood

Veelgestelde vragen

Hoe lang is de levertijd?

Op de offerte geven we de verwachte levertijd voor uw opdracht. Na het plaatsen van de opdracht wordt uw opdracht ingepland bij de productie en kunnen we een specifiekere levertijd geven. De levertijd is altijd indicatief. Vertraging in productie of tijdens transport of bij douane is buiten onze macht.
Heeft u een deadline? Communiceer het duidelijk naar ons, zodat we hier extra rekening mee kunnen houden.

Gekke kersttrui met logo

I am a button