Selfie stick met afstandsbediening

Selfie stick met afstandsbediening

Foto’s zijn de mooiste herinneringen voor later. Dankzij het feit dat we onze smartphone altijd op zak hebben, maken we er zoveel als we willen. Toch is er altijd iemand die zich moet opofferen om de groepsfoto te maken. Tegenwoordig hebben we daar een oplossing voor, een selfie stick.

De Selfie stick is perfect om een selfie te maken op afstand. Hierdoor kunnen meerdere personen, beter op de foto worden gezet. Het statief is uitschuifbaar tot een meter. De stalen stick is roestvrij, hierdoor is de Selfie stick overal mee naartoe te nemen. De selfie stick werkt op bluetooth met behulp van een afstandbediening. Het siliconen handvat zorgt voor hand comfort.

De Selfie stick is alleen leverbaar in de kleur zwart. Ook kunt u kiezen voor verschillende bedrukkingstechnieken, waarbij het logo op de stick wordt gedrukt:

  • lasergraveren
  • Digitale label
  • Tampondruk

De uitschuifbare selfie stick is leverbaar vanaf 50 stuks

Voor eventuele vragen kunt u ons altijd mailen! Service@tigerconcept.nl

mo8521_03_ambiant mo8521_03a mo8521_03b

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Selfie stick met afstandsbediening

I am a button