Remove Before Flight label

Remove Before Flight label

Deze Flight tags zijn bekend van de Remove Before Flight labels uit de luchtvaart industrie. Dit is een langwerpige, stoffen sleutelhanger welke wordt geleverd met metalen sleutelring. De Remove Before Flight sleutelhangers zijn gemaakt van polyester of nylon en kunnen worden gepersonaliseerd met eigen logo, bedrijfsnaam, slogan, url of ander artwork. Deze Remove Before Flight label biedt uw bedrijf en organisatie een unieke kans om zich te presenteren én te profileren en kan leiden tot een vergroting van de naamsbekendheid van uw bedrijf. Kortom, het verspreiden van deze opvallende labels past erg goed binnen marketing campagnes als reclamemiddel. Een perfecte give away op een beurs!
Flight tags met borduring of weving zijn zeer geschikt voor tekst en eenvoudige logo’s/afbeeldingen. Standaard staat in de ene zijde de tekst Remove Before Flight geborduurd, op de andere zijde kan uw eigen ontwerp geborduurd, maar ook gedrukt worden. Ook kan uw eigen ontwerp op beide zijden geplaatst worden. Deze sleutelhanger wordt standaard geleverd in de kleur rood, maar is in elke gewenste kleur en in iedere willekeurige vorm of afmeting te produceren.

Uw eigen Remove Before Flight label laten produceren?

Wij kunnen een ontwerp voor u maken wanneer u uw wensen m.b.t. kleur, tekst, afbeelding, afmeting en vorm naar ons mailt. De standaard afmeting is 30 x 130 mm, maar de Remove Before Flight labels zijn in elke gewenste maat, vorm en kleur leverbaar. Tiger Concept is gerenommeerd binnen het leveren van deze opvallende, originele en promotionele Remove Before Flight Labels. Speciaal voor bedrijven en merken welke actief zijn binnen de luchtvaart industrie. Are you ready for take off?

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Remove Before Flight label

I am a button