Relax Lamzac – zitzak voor strand en outdoor

Relax Lamzac – zitzak voor strand en outdoor

De Lamzac is het enige échte loungeluchtkussen. Het is een grote zak die je in enkele seconden vult met 600 liter lucht dor lucht te happen en op te sluiten. De lamzac is groot en comfortabel wanneer je het gebruikt, en gemakkelijk leeg te laten en opgeslagen in een kleine tas die je overal mee naar te kunt nemen. Je ideale metgezel voor op reis, op festivals, in het park, ski-trips, op het strand en op de boot. De lamzac is heerlijk om in te:

  • Chillen
  • Tukken
  • Hangen
  • Luieren

De dubbele luchtkamer zorgt voor een fantastisch zit- en ligcomfot. Door meer naar de punt te verplaatsen ga je rechter op zitten. De zak is kleiner op te rollen met minder lucht, zodat de Lamzac gebruikt kan worden in situaties wanneer er minder ruimte beschikbaar is.

De Lamzac weegt ongeveer 1 kg. Het product is gemaakt van nylon en kan een gewicht tussen de 160 kg en de 200 kg dragen. Ook is de Lamzac waterdicht.

Het loungeluchtkussen is gemakkelijk en binnen enkele seconden te vullen met lucht. Op de Lamzac zitten twee openingen. Open opening 1, vul deze met lucht door heen en weer te lopen, zodat de lucht in de zak komt. Sluit opening 1 en open opening 2. Vul deze op precies dezelfde manier met lucht. Na het sluiten van opening 2 kunt u de Lamzac oprollen. Na het oprollen kan je de Lamzac vastmaken door hem aan elkaar te klippen, waardoor de lucht niet kan ontsnappen. Wilt u de Lamzac opbergen dan maakt u de klippen los en laat de lucht vrij.

De Lamzac is leverbaar vanaf 3000 stuks. € 19.64 p/st

Voor eventuele vragen kunt u ons altijd mailen! Service@tigerconcept.nl

lamzac lamzac-hangout-instantly-inflatable-bean-bag-4

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Relax Lamzac – zitzak voor strand en outdoor

I am a button