Originele Keycord – Lanyard

Wilrik Van Geest Keycords, sleutelhangers, give-a-ways

Tiger Concept is gerenommeerd binnen het leveren van opvallende en originele promotionele artikelen en relatiegeschenken . Speciaal voor bedrijven en merken welke actief zijn binnen de nautische sector, kunnen wij keycords leveren welke gemaakt zijn van nautisch touw! Wij bieden daarnaast nog veel meer verschillende soorten keycords en bijbehorende accessoires aan, zoals badgehouders.
Al onze keycord of lanyards zijn naar eigen wens samen te stellen, met verschillende breedtes, in verschillende kleuren en voor ieder budget wat wils. Door de lanyards te bedrukken of borduren met uw eigen bedrijfsnaam, logo of slogan, zijn deze uitermate geschikt als functioneel en modern relatiegeschenk.
Een effectieve give-away om uw logo te promoten. Dit kan in 1 of in meerdere kleuren, maar ook zijn onze lanyards full color te borduren. Staat uw organisatie voor duurzaamheid of handelt u graag milieubewust, dan is de Eco keycords een passende keuze. Speciaal de lanyard gemaakt van eco katoen of kurk zijn dan uitermate geschikte items. Bij de lanyard van nautisch touw is het mogelijk uw logo met reliëf in de patch van rubber te drukken. Door de bedrukking in het rubber label, is uw logo of bedrijfsnaam ook nog eens voelbaar is. Verder zijn er opties om de lanyards te leveren met veiligheidssluiting, karabijnhaak of ook wel carabiner hook. Kortom, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Tiger Concept helpt u graag bij het maken van de meest geschikte keuze en geeft graag antwoord op uw vragen m.b.t. lanyards of keycords beantwoorden. Kijk voor al onze items op www.tigerconcept.nl