Luxe nagelvijl met uw eigen logo!

Luxe nagelvijl met eigen logo bedrukken
Een nagelvijl als deze wil iedere vrouw in haar bezit hebben! Van hoge kwaliteit glazen vijlen bedrukt met het logo van jouw bedrijf. Gaat gegarandeerd overal mee naartoe, waardoor jouw logo een groot bereik heeft! Heb je een bedrijf dat zich enigszins relateert aan schoonheid, verzorging of gericht op de dames? Dan is dit absoluut het product om weg te geven aan jouw (vaste) klant, op beurzen/evenementen of welke soort promotie dan ook!
De nagelvijl is transparant, maar ook in kleur te krijgen met een zandgestraalde bewerking. Ze zijn dus helemaal aan te passen aan jouw huisstijl, logo of het betreffende evenement waarvoor je ze in gedachten hebt. Elke vijl wordt in een hoesje van pvc geleverd en is dus beschermd bij het meedragen in de tas. Uiteraard is het ook mogelijk om een ander hoesje/luxe tasje mee te bestellen. Vraag naar de mogelijkheden!

Mogelijkheden nagelvijl

Er zijn vele mogelijkheden, dus heb je een idee en vraag je je af of wij dit kunnen? Bel of mail ons dan meteen en wij gaan voor je aan de slag! Ons motto is bijna alles is mogelijk en anders hebben we wel een perfect alternatief! We zullen er alles aan doen om samen tot het product te komen waarmee jij jouw bedrijf het best promoot!

Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@tigerconcept of bel: 03020400600.

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Luxe nagelvijl met uw eigen logo!

I am a button