De goedkoopste luxe VIRTUELE REALITY BRIL Perik

Laat uw organisatie op een originele manier zien met de Virtual Reality-bril, dé gadget van dit moment.

Deze Virtual Reality-bril (ook wel 3D-bril of Virtual Reality-headset genoemd) werkt met behulp van Android of iPhone telefoons. Door het downloaden van software / een geschikte app op je telefoon, het plaatsen van je telefoon in een Virtual Reality-bril en deze op je hoofd te plaatsen stap je in een geheel nieuwe wereld of realiteit! Je kijkt door de Virtual Reality-bril naar het scherm van je mobiele telefoon.

Omdat de bril de ogen volledig omsluit, wordt je afgesloten van visuele informatie uit de eigen werkelijke omgeving. Het beeld draait met alle hoofdbewegingen mee, zodat je vanuit alle hoeken beeld ziet. Zo lijkt het alsof je zelf in de omgeving staat en wat je ziet ook beleefd. Op deze manier is het mogelijk om zo levensecht mogelijk een concert bij te wonen, een virtuele rit in een achtbaan te maken of in een museum rond te lopen. Ook films en games zijn dankzij de Virtual Reality-bril nu nóg intenser te beleven.

De Virtual Reality bril Perik
Tiger Concept heeft het meest uitgebreide assortiment Virtual Reality brillen.
Een van de meest populaire virtual reality brillen is de Perik. Een luxe bril, tegen een zeer scherpe prijs. We kunnen gerust zeggen, een goedkope virtual reality bril!
Bestelbaar vanaf 25 stuks.

De goedkoopste luxe VIRTUELE REALITY BRIL Perik relatiegeschenk

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

De goedkoopste luxe VIRTUELE REALITY BRIL Perik

I am a button