Fidget Spinner – de nieuwste trend!

Fidget Spinner – de nieuwste trend!

De Fidget Spinner is een variant op de Fidget Cube, maar met minstens dezelfde populariteit! Het is het  nieuwste van het nieuwste op het gebied van bezigheids therapie. Iedereen heeft er plezier van, op kantoor, op school, tijdens vergaderingen, je kunt het zo gek niet bedenken.

Gebruik Fidget Spinner

De Fidget Spinner Tri-bar is in verschillende richtingen en op vele verschillende manieren te gebruiken, wat extra kalmerend kan werken op de gebruiker. Het is een perfecte afleiding voor tijdens werk, thuis, school of als spel. Waar en wanneer je maar wilt, de Fidget Spinner is de perfecte afleiding waar niemand last van heeft en te gebruiken door jong en oud! (v.a. 3 jaar)

Onderzoek wijst uit dat lichamelijke activiteit kan helpen bij verschillende vormen van onrust en stress. Dit verhoogt het aantal neurotransmitters in ons brein die focus en aandacht controleren. Een kleine bezigheid als de Fidget kan voor nodige afleiding zorgen, verveling voorkomen of beperken en zo de productiviteit verhogen.

Fidget Spinnner Bedrukken

De Fidget Spinner is ook nog eens perfect te bedrukken met uw logo. Dus denk aan al die handen die hem gaan vasthouden uit nieuwsgierigheid en de ogen die hem op de meeste gekke plekken zullen zien. Uw logo bedrukt op deze Spinner is absoluut een goede keus, voor uw marketing en voor uw klanten.

Puzzle soort: Magnetische puzzle
Leeftijd: > 3 jaar en ouder
Materiaal : Kunststof
Tri-Spinner: Hand Spinner

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Fidget Spinner – de nieuwste trend!

I am a button