AVIATION

Tiger Concept voor luchtvaart relatiegeschenken

Tiger Concept is leverancier voor een aantal grote ondernemingen actief in de luchtvaartbranche, waaronder KLM, Air Canada, DHL en Kales Group.
Voor onze klanten maakten we vele mooie en unieke producten met een vliegtuig of in de vorm van een vliegtuig.

Chocolade vliegtuig als relatiegeschenk

Chocolade vliegtuig

vliegtuiggordel sleutelhanger als relatiegeschenk

Vliegtuiggordel sleutelhanger (vanaf 500 stuks)

Metalen sleutelhanger vliegtuig als relatiegeschenk

Metalen reizen sleutelhanger

Vliegtuig sleutelhanger met logo bedrukken

Vliegtuig sleutelhanger met logo bedrukken

USB-stick piloot steward als relatiegeschenk

USB-stick piloot steward

Propellor briefopener als relatiegeschenk

Propellor briefopener

Vliegtuig sleutelhanger met LED lampje TROIKA als relatiegeschenk

Vliegtuig sleutelhanger met LED lampje TROIKA

USB-stick vliegtuig als relatiegeschenk

USB-stick vliegtuig

Sleutelhanger vliegtuig jomba als relatiegeschenk

Sleutelhanger vliegtuig Jomba

vliegtuig trolley bureau als relatiegeschenk

Vliegtuig trolley bureau item

Foam vliegtuigje

Tegenwoordig worden veel producten en/of kostuums gemaakt van foam. Foam is eigenlijk een verzamelnaam van kunstmatig vervaardigde schuimen. Dat houdt in dat foam erg soepel, zacht en flexibel schuim kan zijn. 

De foam vliegtuigjes zijn en worden in allerlei verschillende modellen geproduceerd. Het schuimen vliegtuigje is een leuke en ideale giveaway voor op beurzen of events. De foam vliegtuigjes zijn voor alle leeftijden bruikbaar.

De foam vliegtuigjes zijn in een aantal kleuren verkrijgbaar. In de kleuren blauw, groen, geel, oranje, rood, paars, zwart en wit. Ook zijn de vliegtuigjes verkrijgbaar in 3 soorten afmetingen. 
–   10 x 14 cm
–   13 x 17 cm
–   16 x 19 cm
De foam vliegtuigjes zijn verkrijgbaar vanaf 500 stuks

Meer informatie

Honingraat vliegtuig

Honingraat vliegtuig met logo bedrukt, populair goedkope giveaway

Een populair item voor marketing, mailing, beurs giveaway die altijd een glimlach bij de ontvanger op het gezicht tofert. De honingraat papieren items die helemaal op maat worden gemaakt met uw bedrijfslogo bedrukt.
Europese productie, en van papier, dus ook nog duurzaam.

Meer informatie
 • honingraat papier vliegtuig met logo bedrukken goedkope giveaway
 • honingraat papier luchtballon met logo in eigen vorm

Vliegtuig snoepjes

Snoep wordt tegenwoordig vaak aangeboden bij grote bedrijven bij eventueel binnenkomst of bij vertrek. Ook kun je denken aan grote beurzen, waarbij het wordt uitgedeeld en zo de naamsbekendheid wordt vergroot.

Deze vliegtuig snoepjes zijn ideaal om eventuele naamsbekendheid te vergroten. Het zijn snoepzakjes met fruitige gummies in de vorm van een vliegtuig. Ook is het mogelijk om zelf snoepjes te laten produceren. Het zakje is voorzien van 10 á 12 gram snoep.

Direct aanvragen vliegtuig snoepjes

Meer informatie

Luchtvaart sneakers

Ontwerp je eigen sportschoen! Tiger Concept ontwerpt en maakt uw eigen bedrijfssportschoen. Origineel en opvallend.

Uw personeel bij de incheck balie valt dan écht op!

Vraag nu een offerte aan: info@tigerconcept.nl

Meer informatie
 • Sneaker of sportschoen met bedrijfslogo

  Sneakers met vliegtuig + logo

 • sneaker met logo

 • bedrukte sportschoen met logo

Baby slab vliegtuig

Ieder kind heeft ooit een slabbertje nodig gehad. Een slabbertje voorkomt eventuele nare vlekken op de kleding van bepaald eten. Hierdoor blijft de kleding mooi. 

De baby slab is een ideaal geschenk voor eventuele medewerkers en/of relaties die net trotse ouders zijn geworden. Met de baby slab als cadeau bent u zeker elke dag op een positieve manier in beeld van uw medewerker en/of relatie.

De baby slab is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. De kleuren zijn rood, blauw, roze en geel. (Zie de afbeelding ter verduidelijking van de positie van de kleur.)
Verkrijgbaar vanaf 25 stuks

Meer informatie

Remove before flight sleutelhanger

Deze Flight tags zijn bekend van de Remove Before Flight labels uit de luchtvaart industrie: een langwerpige, stoffen sleutelhanger welke wordt geleverd met metalen sleutelring. De Remove Before Flight sleutelhangers zijn gemaakt van polyester of nylon en kunnen worden gepersonaliseerd met eigen logo, bedrijfsnaam, slogan, url of ander artwork.

Deze Remove Before Flight label biedt uw bedrijf en organisatie een unieke kans om zich te presenteren én te profileren en kan leiden tot een vergroting van de naamsbekendheid van uw bedrijf. Kortom, het verspreiden van deze opvallende labels past erg goed binnen marketing campagnes als reclamemiddel. Een perfecte give away op een beurs!

Flight tags met borduring of weving zijn zeer geschikt voor tekst en eenvoudige logo’s/afbeeldingen. Standaard staat in de ene zijde de tekst Remove Before Flight geborduurd. Op de andere zijde kan uw eigen ontwerp geborduurd, maar ook gedrukt worden. Ook kan uw eigen ontwerp op beide zijden geplaatst worden. Deze sleutelhanger wordt standaard geleverd in de kleur rood, maar is in elke gewenste kleur en in iedere willekeurige vorm of afmeting te produceren.

Uw eigen Remove Before Flight label laten produceren? De standaard afmeting is 30 x 130 mm, maar de Remove Before Flight labels zijn in elke gewenste maat, vorm en kleur leverbaar. Wij kunnen een ontwerp voor u maken wanneer u uw wensen m.b.t. kleur, tekst, afbeelding, afmeting en vorm naar ons mailt. Are you ready for take off?

Meer informatie

Vliegtuigkalender

Een kalender is erg belangrijk, zowel op het werk als privé. Je moet iedere dag weten welke datum het is of hoeveel weken je nog te gaan heb voor bijvoorbeeld een bepaalde deadline. 

Deze vliegtuigkalenders zijn hier uitermate geschikt voor. De kalenders geven een overzicht van ongeveer 3 maanden. Je kunt aangeven wat de data van de dag is. En wat nog een leuk detail van deze kalender is dat de vleugel van het vliegtuig uit de kalender komt. 

De vliegtuigkalender is in verschillende grootte en kleuren verkrijgbaar. (Zie de afbeeldingen ter verduidelijking.) Aarzel niet en vraag ons naar de mogelijkheden.

Meer informatie
 • Vliegtuigkalender als relatiegeschenk

 • Vliegtuigkalender als relatiegeschenk

 • Vliegtuigkalender als relatiegeschenk

 • Vliegtuigkalender als relatiegeschenk

Vliegtuig prikbord

Op het werk vergeet je soms belangrijke afspraken of actiepunten. Deze wil je graag ergens opschrijven, maar je wil niet vergeten dat je ze hebt opgeschreven. Dan is het prikbord een fantastische oplossing.

Het vliegtuig prikbord is fantastisch om belangrijke notities aan op te hangen. En een leuk detail van het prikbord is dat de vleugel van het vliegtuig echt naar voren komt. 

Werk jij in de vliegtuig of reisbranche en is dit echt iets voor jou?  Vraag dan naar de verschillende mogelijkheden van het prikbord. 

Meer informatie
 • Vliegtuig prikbord als relatiegeschenk