Tiger Concept mailings

Mailings om te delen!

Twee keer per maand versturen wij de Tiger Concept e-mailings.
Omdat we het zonde vinden om deze zomaar aan je voorbij te laten gaan als je niet ingeschreven bent, delen we hier graag nog even met je!

Je kunt je natuurlijk ook meteen even inschrijven. Dat doe je hier!

Lees je mee?


Donderdag 25 juni 2020 | Wie een beperkt budget heeft, moet slim zijn!

En dan komen promotionele items goed van pas. Want ook met een tijdelijk kleiner marketingbudget vanwege de huidige situatie kun je grote impact hebben op je naamsbekendheid en klantrelaties.

Onderzoek wijst al jaren uit dat iedere goodie die je weggeeft je naamsbekendheid in potentie kan verdubbelen. Door slim te kiezen kun je dus grote resultaten behalen!


Lees de mail

Donderdag 11 juni 2020 | De zomer komt er aan!

Het zal niet de zomer worden zoals we eerder verwacht hadden, maar dat de zomerse dagen er toch echt aan komen is een ding dat zeker is. En daar gaan we volop van genieten!

Wij hebben met veel plezier de leukste items voor deze zomer, zowel indoor als indoor, voor je op een rijtje gezet. Zo maak je er ook in 2020 weer een zomers feestje van!

 

Lees de mail

Donderdag 28 mei 2020 | Zorg voor je business!

De maatschappij komt stap voor stap weer op gang en vanaf volgende week mogen ook horecagelegenheden hun deuren weer openen. Alles met de nodige maatregelen in werking gesteld en voldoende ruimte voor alle klanten en gasten.

Dat geldt natuurlijk ook voor salons, winkels, kantoren en andere openbare gelegenheden die weer geopen zijn. Tiger Concept denkt graag met je mee in het zorgen voor je business, zowel in de nodige corona items als in passende geschenken voor klanten en relaties.

 

Lees de mail

Donderdag 14 mei 2020 | Gezond & veilig weer aan de slag

Langzaamaan mogen we weer gaan opstarten. Samen moeten we gaan wennen aan de 1,5 meter economie. Zowel op openbare plekken als in kantoren, winkels, scholen en straks ook sportscholen. En dan is een gedegen en doordachte aanpak nodig. De richtlijnen zijn helder: veilig, gezond en alles op geruime afstand.

Daarom hebben wij een aantal musthaves voor je geselecteerd die je geheel in eigen stijl kunt laten bedrukken. Zo is jouw kantoor, sportschool, praktijk of horecagelegenheid veilig en gezond voor bezoekers en nog steeds helemaal on brand!

 

Lees de mail

Donderdag 30 april 2020 | Applaus voor de helden in de zorg!

Terwijl het overgrote deel van de wereld momenteel vanuit huis werkt, staan er dag en nacht helden klaar in verzorgingstehuizen, ziekenhuizen en opvangcabines om de effecten van COVID-19 onder controle te krijgen. Zij kunnen niet vanuit huis werken, zonder hen waren we op dit moment verlopen geweest.

Daarom verdienen zij een mooi gebaar en de 'Dag van de zorg' op dinsdag 12 mei 2020 is daar de perfecte gelegenheid voor.

 

Lees de mail

Donderdag 16 april 2020 | Maak van je tuin een zomers genietresort!

Het was even wennen hè de afgelopen weken? Maar we zien het ritme weer terugkomen en eenieder lijkt zijn of haar weg in deze nieuwe situatie gevonden te hebben. De zomer van 2020 zal geen zomer worden zoals we gewend zijn. De 1,5 meter afstand maatschappij is en blijft van kracht de komende periode. Maar daar kunnen we ons natuurlijk prima naar aanpassen!

Voor nu kun je het dus maar beter zo aangenaam mogelijk maken in en rondom huis en kantoor. Daarom hebben we de leukste zomerse items voor jou en je klanten geselecteerd!

Lees de mail

Donderdag 2 april 2020 | Geef elkaar een beetje extra aandacht, vooral nu!

 

We kunnen elkaar wel wat extra aandacht geven als je het ons vraagt. Want we werken veelal vanuit huis, hebben hele dagen de kids om ons heen en familie en vrienden bezoeken zit er even niet in. De sleur begint het over te nemen en dat wil je natuurlijk voorkomen. Voor je relaties, voor je collega's, voor je medewerkers... Eigenlijk gewoon voor je medemens!

Daarom laten we je dit keer graag zien hoe je ook op afstand oprechte aandacht kunt geven aan eenieder die waardevol is voor jou en je business.

 

Lees de mail

Donderdag 19 maart 2020 | Crisis creëert kansen, pak ze!

 

Over de hele wereld is men in de ban van Corona. Begrijpelijk en realistisch maar ook bijzonder spannend. Want welk effect gaat deze pandemie hebben op de volksgezondheid en wereldwijde economie? Hoewel wij je daar helaas geen antwoord op kunnen geven, zeggen we wel vol overtuiging dat dit hét moment is om AAN je business te werken.

Dus schiet niet in de stress maar denk in kansen.

 

Lees de mail

Donderdag 5 maart 2020 | Verbinding is de sleutel naar blije klanten!

 

Wanneer je de relatie met je klant gaat verdiepen, verbreden, versterken of juist weer nieuw leven in wilt blazen is het van groot belang dat je gaat voor connectie. Het verbinden van behoeftes, waarden en vooral jouw manier van business bedrijven. Dat is de sleutel naar een succesvolle klantrelatie. We vertellen je graag hoe je dat het beste kunt aanpakken!

Ga voor échte connectie met je klant.

 

Lees de mail

Persoonlijke service

Persoonlijke benadering is erg belangrijk voor ons. We streven naar een snelle opvolging van uw aanvragen en e-mails. We behandelen onze klanten zoals we zelf behandeld willen worden en houden continu onze ogen open om de producten te vinden die bij u aansluiten. Graag werken we met professionals. Mensen die meer willen dan standaard!

Bel of mail ons voor een afspraak via 030- 2600 400 of info@tigerconcept.nl