TEVREDEN KLANTGARANTIE

Input your text here! The text element is intended for longform copy that could potentially include multiple paragraphs.

Tevreden klantgarantie

Bij Tiger Concept verloopt het bestelproces van promotionele producten met logo snel, soepel en eenvoudig. Daar kunt u op vertrouwen. Bestel in onze webshop of per email. Graag helpen wij u tijdens het gehele bestelproces en als u nog niet weet wat te bestellen doen wij u ook graag productvoorstellen.

U wenst een goede prijs?

Altijd lekker makkelijk winkelen bij Tiger Concept, dat is ons doel! Een goede prijs-kwaliteitsverhouding is daarbij heel belangrijk. Goed advies met een glimlach is het belangrijkste! Daarom sluit onze prijs aan bij de service die we leveren.

U wenst monsters van producten te ontvangen?

Als klant bij Tiger Concept heeft u altijd de mogelijkheid om een monster van onze producten te bestellen, zodat u met eigen ogen kunt beoordelen of het product geheel aan uw verwachtingen voldoet.

U wenst persoonlijke service?

Bij Tiger Concept luisteren we aandachtig naar uw wensen en op basis daarvan ontvangt u een vakkundig advies. Verder wordt u gedurende het gehele bestelproces bijgestaan door onze vriendelijke en hulpvaardige medewerkers. Uiteraard in het Nederlands, maar ook in het Engels of Duits.

U wenst een offerte en een gratis digitale drukproef?

Bij Tiger Concept ontvangt u naast een offerte, standaard altijd een gratis digitale proef. Onze offertes kunt u probleemloos digitaal inzien en goedkeuren. Zo weet u altijd prcies wat u gaat betalen. De digitale proef geeft u een goed beeld hoe het product eruit komt te zien met uw logo.

U wenst dat u bestelling op tijd wordt geleverd?

U als klant heeft vaak een deadlines waarvoor u de producten nodig heeft.

Op tijd leveren heeft bij Tiger Concept een hoge prioriteit. Om dit te bereiken werkt Tiger Concept nauw samen met betrouwbare producenten, leveranciers en gerenomeerde logistieke bedrijven.

U wenst een follow-up?

Tiger Concept wenst zich voortdurend te verbeteren. We vinden het dan ook heel belangrijk om te weten hoe uw ervaring met ons was. Een follow-up volgt na de levering.

Onze klanten geven ons een score van 9,7 van 10 via Trustpilot