TEVREDEN KLANTGARANTIE

Tevreden klantgarantie

Bij Tiger Concept verloopt het bestelproces van promotionele producten met logo snel, soepel en eenvoudig. Daar kunt u op vertrouwen. Bestel in onze webshop of per email. Graag helpen wij u tijdens het gehele bestelproces en als u nog niet weet wat te bestellen doen wij u ook graag productvoorstellen.

U wenst een goede prijs?

Altijd lekker makkelijk winkelen bij Tiger Concept, dat is ons doel! Een goede prijs-kwaliteitsverhouding is daarbij heel belangrijk. Goed advies met een glimlach is het belangrijkste! Daarom sluit onze prijs aan bij de service die we leveren.

U wenst monsters van producten te ontvangen?

Als klant bij Tiger Concept heeft u altijd de mogelijkheid om een monster van onze producten te bestellen, zodat u met eigen ogen kunt beoordelen of het product geheel aan uw verwachtingen voldoet.

U wenst persoonlijke service?

Bij Tiger Concept luisteren we aandachtig naar uw wensen en op basis daarvan ontvangt u een vakkundig advies. Verder wordt u gedurende het gehele bestelproces bijgestaan door onze vriendelijke en hulpvaardige medewerkers. Uiteraard in het Nederlands, maar ook in het Engels of Duits.

U wenst een offerte en een gratis digitale drukproef?

Bij Tiger Concept ontvangt u naast een offerte, standaard altijd een gratis digitale proef. Onze offertes kunt u probleemloos digitaal inzien en goedkeuren. Zo weet u altijd prcies wat u gaat betalen. De digitale proef geeft u een goed beeld hoe het product eruit komt te zien met uw logo.

U wenst dat u bestelling op tijd wordt geleverd?

U als klant heeft vaak een deadlines waarvoor u de producten nodig heeft.

Op tijd leveren heeft bij Tiger Concept een hoge prioriteit. Om dit te bereiken werkt Tiger Concept nauw samen met betrouwbare producenten, leveranciers en gerenomeerde logistieke bedrijven.

U wenst een follow-up?

Tiger Concept wenst zich voortdurend te verbeteren. We vinden het dan ook heel belangrijk om te weten hoe uw ervaring met ons was. Een follow-up volgt na de levering.