OVER ONS

Tiger Concept DNA, dit zijn wij!

Tiger Concept is dé internationaal actieve specialist in (merk)waardevolle relatiegeschenken. Met het hoofdkantoor in Nederland maar ook werkend vanuit Duitsland en vele andere plekken op de wereld, gaat het internationale dus verder dan alleen leveren buiten landsgrenzen.

Van middelgrote tot grote bedrijven die professioneel en wereldwijd opereren, bij Tiger Concept behandelen we al onze klanten en contacten gelijk. Dit doen wij zo omdat wij van mening zijn dat je ieder mens behandelt zoals je zelf ook behandeld zou willen worden.

Wat je geeft, krijg je terug!

En daarom is duurzaamheid bij ons ook zo belangrijk. Naast dat we de economie stimuleren, willen we ook teruggeven aan de wereld. Want daar is er maar één van en moeten we zo goed mogelijk voor zorgen. Om die reden zie je in al onze communicatie ‘Ga voor duurzaam’ terug en adviseren wij graag producten die duurzaam geproduceerd en geleverd worden. Met voorkeur vanuit Europa. Daarnaast werken wij 100% papierloos, zijn de werkplekken flexibel en hoeven onze medewerkers niet te reizen om naar het werk te gaan. Dat betekent minder waste en vrijwel geen CO2-uitstoot!

Tiger Concept is aangesloten bij branchevereniging PPP en de internationale PSI. Daarnaast zijn wij lid van MVO Nederland en bezig met het traject voor Ecovadis certificeringen.

Aandacht geeft een goed gevoel

Het resultaat van de campagne en een goed gevoel bij de klant is wat voor het Tiger Concept team altijd bovenaan staat. En dat voel je aan alles! We vragen door, besteden aandacht aan de doelgroep en visie van het merk, zorgen voor heldere call-to-actions gekoppeld aan de items en houden ons strikt aan gestelde deadlines.

Ruim 70% van onze klanten is Nederlands. Daarnaast komt er nog 15% uit België, 10% uit Duitsland, Zwitserland en Frankrijk en is 5% afkomstig uit de rest van de wereld zoals Australië, Nieuw-Zeeland en de Filipijnen. Al deze klanten weten Tiger Concept te vinden omdat zij betrokken service met een glimlach waarderen.

Betrokken & menselijk

Die service en betrokkenheid kunnen wij leveren doordat wij altijd weten met wie we zaken doen. De leveranciers zijn voor ons dan ook minstens zo belangrijk en daarom reizen we ook jaarlijks af naar het Verre Oosten en Europa om contacten te verdiepen en intensiveren. En zonodig kunnen we dan meteen productieprocessen optimaliseren!

Die menselijkheid en het persoonlijke contact is de basis van alles wat wij doen. Zo maakt het Tiger Concept team bijvoorbeeld ook geen uren, maar werken wij om onze klanten optimaal te helpen. Is het in de zomerperiode rustig? Dan sluit het team gerust wat eerder af om van hun vrije tijd te genieten en de volgende dag weer met extra energie te starten. Die gezonde work-life-balance wordt volop gestimuleerd! Denk aan gezond eten, tijd maken voor sport, familie en vrienden of gewoon eventjes wandelen voordat je aan de slag gaat.

Zo zorgen wij keer op keer voor de meest effectieve en waardevolle direct marketing voor onze klanten! Altijd als eerste op de hoogte? Volg ons dan op Facebook, LinkedIn, Instagram of schrijf je in voor de Tiger Concept inspiratiemails!

Grootste keus, goede prijzen en uitstekende service! Tiger Concept!

Tiger Concept biedt de grootste selectie innovatieve en betaalbare promotionele producten voor beurzen, evenementen en product branding. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van het product wat het meest aansluit bij jouw wensen en doelen.

Wat moet je kiezen?

Het maken van de juiste keus is erg belangrijk! Hoe praktischer het product, hoe vaker het gebruikt zal worden. Iedere keer dat de klant het product gebruikt, zal hij/zij positief herinnerd worden aan jouw bedrijf en dat is uiteindelijk het doel. Liever eerst online ideeën opdoen? Tiger concept heeft een gebruiksvriendelijke online winkel voor promotionele producten en bedrijfsgeschenken. Neem een kijkje op onze site om het perfecte promotionele product voor al jouw marketing campagnes te vinden. De speciale categorieën op de hoofdpagina helpen je ideeën op te doen. Met producten van hoge kwaliteit, snelle levertijden en passend voor elk budget , zal er zeker wat te vinden zijn dat aansluit bij jouw wensen. We bieden veel nieuwe en luxe producten, maar houden de prijzen concurrerend.

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?  Neem dan contact op met onze ervaren en vriendelijke medewerkers. Kwaliteit, originaliteit en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel. Wij zitten klaar om je te helpen aan het perfecte promotionele product, dat kunnen bedrukte tasjes zijn, maar ook outdoor spullen met jouw bedrijfsnaam of één de nieuwste technologieën.

Service is onze kracht!

Overal waar je kijkt worden klanten steeds meer gestimuleerd alles zelf te doen via de website. Onze kracht is dat we samen met jou gaan zoeken naar de producten die het beste aansluiten bij de promotie, jouw wens en budget. Je mailt jouw aanvraag en krijgt binnen 1 werkdag reactie en wanneer mogelijk zelfs al een offerte. Ontvangen we ook gelijk jouw logo in EPS of AI bestand, dan zetten we onze designers aan het werk en maken zij gelijk ook een mooi ontwerp. Wij helpen jou naar de keus voor het perfecte product. Wij hebben veel ervaring in de promotionele business en zijn beschikbaar om samen te brainstormen over de mogelijkheden om zo tot het perfecte product te komen voor de promotie van jouw bedrijf. Wij proberen prijzen en kwaliteit in evenwicht te houden. Tuurlijk is het fijn als de prijzen laag liggen, maar Tiger Concept staat tevens voor kwaliteit en zal zodoende altijd de balans proberen te houden. Onze kracht ligt bij de ervaring en toewijding van onze medewerkers en tevens kwaliteit in service en product. Wij ondersteunen je tot het moment dat de producten zijn geleverd met de grootste zorg. Wij zullen alles binnen onze macht doen om jouw levering tot in de puntjes tot een succes te maken.

Persoonlijk

Persoonlijke behandeling is erg belangrijk voor ons. We streven naar een snelle opvolging van uw aanvragen en e-mails. We behandelen onze klanten zoals we zelf behandeld willen worden en houden continu onze ogen open om de producten te vinden die bij u aansluiten. Graag werken we met professionals. Mensen die meer willen dan standaard!

Bel of mail ons voor een afspraak via 030- 2600 400 of info@tigerconcept.nl