DRAADLOZE OPLADERS

Draadloze opladers als relatiegeschenken

Tiger Concept is leverancier van relatiegeschenken van de nieuwste trends. Wat zijn de nieuwe trends?

WIRELESS CHARGING! = DRAADLOOS OPLADEN
Uw mobiel opladen zonder dat deze aan een kabel hoeft te liggen. Hoe handig is dat! Geen kabels meer, en altijd een vol geladen mobiel. De wireless charging producten zijn perfecte relatiegeschenken. Een draadloze oplader wordt elke dag gebruikt. Bedrukt met uw logo een perfect relatiegeschenk of als cadeau.

Draadloze powerbank in eigen vorm

Draadloze oplader in eigen logo vorm

Draadloze opladers bedrukt met logo

Draadloze oplader 10W

Draadloze 5W oplader bedrukt met logo

Draadloze 5W lader met 3 inductoren

Swiss Peak draadloze 10W lader bedrukt

Swiss Peak draadloze 10W lader

Desk organiser met draadloze oplader als geschenk

Walter desk organiser met draadloze oplader

iPhone case 6 7 voor draadloos opladen

iPhone 6-7 case draadloos opladen

Draadloze oplader hout bedrukken met logo

Houten draadloze oplader bedrukt

draadloze lader auto bedrukt

Draadloze mobiel autolader

bureaulamp draadloze oplader

In store now!

draadloze oplader bedrukt met logo

Direct leverbaar!

Een draadloze dag! Bekijk het filmpje

Draadloos, de hele dag door. Vanaf het wakker worden, ontbijten, naar je werk rijden, achter je bureau, op weg naar huis, het koken in de keuken, je avond. En zelfs de nacht. Het draadloos opladen van je mobiele telefoon is dé toekomst!

De draadloze oplader is het ideale relatiegeschenk. Een draadloze oplader kan overal, de hele dag en elke dag gebruikt worden. Een draadloze lader kan iedereen dus goed gebruiken.

Dubbele 5W draadloze oplader bedrukt met logo

Dubbele draadloze oplader van 5 W waarmee je twee mobiele telefoons tegelijk draadloos kan opladen. Sluit de draadloze lader eenvoudig aan met behulp van de micro-USB-kabel van 150 cm op een USB-voedingsbron en je kan je telefoon(s) opladen wanneer je maar wil door ze eenvoudig op de lader te plaatsen.

Bij het opladen van twee apparaten wordt het aanbevolen om een 2.1A USB-lader te gebruiken om de optimale oplaadsnelheid te behouden. Gemaakt van ABS. Draadloos opladen compatibel met alle QI-apparaten zoals Android nieuwste generatie, iPhone 8, 8S en X. Input: 5V/1A Draadloze output: 5V/1A 5W.
Vraag nu uw offerte aan: info@tigerconcept.nl

Meer informatie
 • Dubbele 5W draadloze oplader bedrukt met logo

 • Dubbele 5W draadloze oplader als relatiegeschenk

 • Dubbele 5W draadloze oplader bedrukt met logo verpakking

 • Dubbele 5W draadloze oplader bedrukt met logo voorbeeld bedrukking

Draadloos 5W oplaadstation

Het draadloos opladen wordt de toekomst, want hoe fijn is het dat je geen kabels meer hoeft te gebruiken die kapot gaan of nergens kunt vinden.

Sluit de draadloze oplader aan op de USB-poort van uw computer om een laadstation voor uw telefoon te maken. (Nieuwste generatie Android, iPhone 8, 8s en X.) Oudere telefoons zouden via de USB poorten worden opgeladen. Wat ook mogelijk is is dat je achter de telefoon een oplaadpatch toevoegt. Het oplaadstation is geschikt voor opladen niet voor synchronisatie. Input 1A, output 5V/1A. Wireless output: 5W.

Meer informatie

5W draadloze oplader

Draadloze oplader om alle mobiele apparaten die draadloos laden ondersteunen op te laden. Met siliconen ring die voorkomt dat je telefoon gaat schuiven. De LED-indicator zal oplichten wanneer het apparaat wordt opgeladen.

Werkt met alle mobiele apparataten die QI draadloos laden ondersteunen, zoals de nieuwste generatie Android telefoons, iPhone 8, 8S en X. Ingang: 5V / 2A. Draadloze uitgang: 5V / 1A.

Meer informatie
 • 5W draadloze oplader

 • 5W draadloze oplader

 • 5W draadloze oplader

 • 5W draadloze oplader

5W houten draadloze oplader

Laad uw mobiele apparaten op zonder een kabel aan te sluiten. Plaats gewoon uw mobiele telefoon op de pad en wacht tot de oplaadmelding verschijnt. Gemaakt van natuurlijk berkenhout en daardoor mooi passend in elke interieur.

Werkt met alle mobiele apparataten die QI draadloos laden ondersteunen, zoals de nieuwste generatie Android telefoons, iPhone 8, 8S en X. Ingang: 5V / 2A. Draadloze uitgang: 5V/0.8A

Meer informatie
 • 5W houten draadloze oplader

 • 5W houten draadloze oplader

 • 5W houten draadloze oplader

 • 5W houten draadloze oplader

 • 5W houten draadloze oplader

Aluminium 5W draadloze oplader

Laad uw mobiele apparaten op zonder een kabel aan te sluiten. Plaats uw mobiele telefoon op de lader en wacht tot de oplaadmelding verschijnt. De aluminium lader ondersteunt 5W opladen. Met ventilatie gaten aan de zijkant om de oplader tijdens het opladen koel te houden en rubberen strips om stabiliteit te garanderen.

Compatibel met alle QI-apparaten zoals Android nieuwste generatie, iPhone 8, 8S en X. Input: 5V/2A. Draadloze output: 5V/1A 5W. Inclusief micro-USB-kabel van 100 cm.

Meer informatie
 • Aluminium 5W draadloze oplader

 • Aluminium 5W draadloze oplader

 • Aluminium 5W draadloze oplader

 • Aluminium 5W draadloze oplader

 • Aluminium 5W draadloze oplader

Draadloze oplader in eigen vorm

Uniek bij Tiger Concept is de draadloze oplader in uw eigen vorm. We maken de draadloze oplader bijvoorbeeld in de vorm van uw logo, een container, een appel of vrachtwagen. Ook met uw logo natuurlijk. Laat nu uw draadloze oplader in eigen vorm ontwerpen.

Levering al vanaf 100 stuks

Levertijd is ca. 4 weken na goedkeuring drukproef

Bestel nu! Email naar info@tigerconcept.nl

Meer informatie
 • Draadloze telefoon lader in Shell logo

  Draadloze telefoon lader in Shell logo

 • Draadloze telefoon oplader in de vorm van een DHL busje

  Draadloze telefoon oplader in de vorm van een DHL busje

Bureaulamp met 5W draadloos oplaadstation

Bureaulamp (250 lumen) met 40 superheldere LED-lampjes en mogelijkheid tot draadloos opladen in de voet. De lamp heeft 3 standen: natuurlijk licht, geel licht en wit licht en is naar voorkeur in te stellen. Beschikt over een timerfunctie om licht automatisch uit te schakelen en zo energie te besparen. De draadloze oplader in de voet kan worden gebruikt om mobiele telefoon die het draadloos opladen ondersteunt op te laden. De lamp is uitgerust met een EU plug-oplader en kabel van 1,5 meter. Input: 1A. Output: 5V/1A. Wireless Output: 5W.
Leverbaar bedrukt met uw logo vanaf 5 stuks.

Meer informatie

Muismat met 5W draadloze lader

Muismat gemaakt uit hoogwaardig PU met geïntegreerde draadloze oplader. De oplader is geschikt voor alle mobiele apparaten die draadloos opladen ondersteunen. De muismat kan ook als standaard voor uw telefoon gebruikt worden. Inclusief 40 cm lang micro USB kabel om de muismat aan de USB poort van de computer te verbinden. Input: 5V/1A. Wireless output: 5V/1A 5W.
Leverbaar bedrukt met uw logo vanaf 5 stuks.

Meer informatie

8.000 mAh 5W draadloze type C powerbank

Deze powerbank maakt gebruikt van de nieuwste technologieën in opladen: type C en draadloos. De powerbank beschikt over een 8.000 mAh lithiumbatterij die zowel via micro USB en type C poort kan worden opgeladen en beschikt over een zuignap om uw mobiele telefoon aan te bevestigen tijdens het opladen. Inclusief batterij-indicator. ABS materiaal met siliconen zuignap. Draadloos opladen voor laatste generatie Android telefoons, iPhone 8, 8S en X. Input: 2A. Output: 5V/2.1A. Wireless Output: 5V/1A 5W.
Leverbaar bedrukt met uw logo vanaf 5 stuks.

Meer informatie

Bedrukte houten draadloze opladers

Deze eco-vriendelijke houten draadloze oplader kan als een relatiegeschenk voor elk moment worden gebruikt en gegraveerd of gepersonaliseerd met uw logo.

Compatibel met vele apparaten zoals de iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus en Android-apparaten zoals Galaxy Note 8, Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus.

Elke draadloze oplader is individueel verpakt.
Leverbaar bedrukt met uw logo vanaf 10 stuks.

Vraag nu een offerte aan! Email naar info@tigerconcept.nl

Meer informatie

Draadloze 10W snellader bedrukt met logo

Laad je mobiele telefoon op zonder een kabel te gebruiken. Leg je mobiele telefoon op de lader en wacht tot de laadnotificatie verschijnt. Deze draadloze lader ondersteunt laden met een vermogen van 10W om je telefoon twee keer zo snel op te laden dan de meest gangbare draadloze laders in de markt. Met ventilatiegaatjes in de bodem om de lader gekoeld te houden en rubberen strips voor stabiliteit.
Draadloos laden geschikt voor Android telefoons die draadloos laden ondersteunen, iPhone 8, 8S en X. Input: 5V 2A. Draadloze output: 9V/1.1A; 10W.
Leverbaar bedrukt met uw logo bedrukt al vanaf 10 stuks.

Vraag nu een offerte aan! Email naar info@tigerconcept.nl

Meer informatie

Qi draadloze powerbank 4000 mAh

Qi draadloze powerbank 4000 mAh. Combineert een Qi® draadloze oplader met een oplaadbare 4000mAh powerbank. Ondersteunt draadloos opladen tot 1A. Dual output (5V1A en 5V/2A) hiermee kan een iPhone® draadloos worden opgeladen, hiervoor is een externe draadloze oplader of een draadloos ontvanger station vereist. Compitabel met Samsung Galaxy Note5/S6/S6 edge+, Google Nexus 5/6/7, HTC Droid DNA, 8XLG G3/G4, Lucis 2/3, Nokia Lumia 920/930. Geleverd in een geschenkverpakkking. ABS kunststof.
Leverbaar bedrukt met uw logo vanaf 5 stuks.

Meer informatie

Draadloos opladen, een trendy relatiegeschenk!

Een blijvende trend
Wilt u met een origineel en trendy relatiegeschenk of giveaway voor de dag komen? Denk dan eens aan een draadloze oplader.

Wat is draadloos opladen?
Met draadloos opladen laat u de batterij van uw mobiele telefoon op zonder dat u een stekker in uw mobiel hoeft te doen. U legt uw mobiel op de draadloze oplaadunit, en automatisch start het opladen. Als u uw mobiel wilt gebruiken, dan pakt u deze gewoon op. Na gebruik plaats u deze weer terug op de oplaad unit, en het opladen van de batterij start weer direct.

Draadloos opladen als relatiegeschenk
De mobiele telefoon wordt tegenwoordig de hele dag gebruikt. Hierdoor is een draadloze oplader onmisbaar. Elke dag wordt de oplader gebruikt. Hierdoor een ideaal relatiegeschenk. Uw logo or reclame uiting zal de hele dag zichtbaar zijn op het bureau of tafel van de ontvanger.

Draadloze opladers bedrukken
Tiger Concept heeft diverse modellen draadloze telefoon opladers. We bedrukken of graveren deze met uw logo.

Modellen kunnen in 1, 2, 3 of 4 kleuren bedrukt worden. Enkele modellen kunnen ook full colour (foto bedrukking) worden geleverd.
Onze houten modellen zijn het mooist met een gravering. Het graveren van uw logo op een draadloze oplader geeft het product een luxe uitstraling.

Vrijblijvende offerte
Vraag vrijblijvend een offerte aan. Heeft u hulp nodig bij het selecteren van het juiste model? Bel ons op 030 2600 400 of stuur een e-mail naar info@tigerconcept.nl. 

We helpen je graag!

Meer informatie

Hoe werkt draadloos opladen?

Goede kans dat je wel eens van draadloos opladen hebt gehoord. Maar wat is dat nou precies?

Eigenlijk doet draadloos opladen precies ‘wat er op het doosje staat’ – het is een manier om je toestel op te laden zonder te klieren met kabels en USB plugjes!

Hoe werkt het?
In een notendop uitgelegd werkt draadloos opladen met magneten. Twee spoelen – ééntje in de oplader en één in of op je toestel – geven via een elektromagnetisch veld energie aan elkaar door.

Dat klinkt allemaal erg complex en wetenschappelijk, maar in de werkelijkheid heb je simpelweg twee stukjes hardware nodig om dit voor elkaar te krijgen. Het enige wat jij dan nog moet doen is je toestel op het oplaadstation te leggen en, als bij toverslag, je toestel begint met opladen!

Nu is de naam wat misleidend, want écht draadloos is het niet. Er zal nog altijd een kabel van het oplaadstation naar de plug in de muur moeten lopen, maar de naam doelt natuurlijk op de draadloze verbinding tussen telefoon en oplaadstation.

Verder is het ook nog mogelijk om je telefoon op te laden met een losse batterij, maar dit is wel minder efficiënt en een beetje overbodig als je je bedenkt dat het met een bekabeld oplaadstation net zo makkelijk gaat.

Draadloos opladen wordt steeds normaler op de smartphone-markt. De meeste smartphones hebben de technologie óf al ingebouwd, óf er is een officiële cover voor beschikbaar. Mocht je nou een ander merk telefoon hebben zijn er nog genoeg opties beschikbaar in de vorm van hoesjes of oplaadmatten van andere “derde partij” merken, zoals Duracell.

Voor- en nadelen
De voordelen van draadloos opladen zijn voor de hand liggend – opladen zonder het gedoe met USB laadkabels. Daarnaast wordt de USB aansluiting op de telefoon minder vaak gebruikt, wat weer slijtage verminderd.

Naast de smartphonemarkt heeft draadloos opladen ook een fikse impact gehad op andere technologie. Denk hierbij aan de medische wereld, waar ze implantaten onderhuids kunnen opladen, wat het risico op infecties verminderd omdat er nu geen opening voor een kabel aanwezig hoeft te zijn.

Dat gezegd te hebben zijn er ook nog een aantal nadelen. Zo is het nog altijd niet zo snel als ‘traditioneel’ opladen met een USB kabel en er komt een hoop verloren warmte vrij. Daarnaast is er nog geen universele standaard, waardoor het kan voorkomen dat jouw toestel niet kan opladen op een station van een vriend.

De toekomst van draadloos opladen
Voorlopig kan je met deze technologie alleen kleine apparaten opladen, zoals tandenborstels of uiteraard telefoons. Maar in de nabije toekomst kunnen we verwachten dat de technologie geïntroduceerd zal worden in laptops of bijvoorbeeld in de vorm van een bureau, volledig gemaakt van het opladende materiaal – stel je voor dat je je telefoon gewoon op je bureau kan neerleggen en hij laadt gewoon op!

Om nog even verder te denken, waarom maken we van de hele vloer niet gewoon een oplaadstation? Als we het bereik van het opladende veld uitbreiden kan alles opgeladen worden waar het zich maar bevindt; of het nou in een tas zit of een broekzak.

Met het zicht op de toekomst zou je je kunnen indenken dat elektrische auto’s en treinen opgeladen kunnen worden middels kabels onder het wegdek/tussen de rails.

Het potentieel is eindeloos groot en kan ons leven enorm gestroomlijnd maken en nieuwe manieren van connectiviteit introduceren.

Meer informatie

Draadloze oplader als relatie-geschenk

Een telefoonhouder met draadloze 5W oplader of juist een powerbank voor gebruik op ieder moment van de dag? Dat kan! Tiger Concept is ervaren leverancier van draadloze opladers als relatiegeschenk of incentive voor uw klanten en medewerkers. We denken graag met u mee in de mogelijkheden voor draadloze opladers als relatiegeschenk.

Wilt u meer weten over waardevolle en duurzame relatiegeschenken voor uw bedrijf? Wij vertellen u graag alles wat u wilt weten! Bel 030 2600 400 of mail naar info@tigerconcept.nl.

Direct contact opnemen

Smartphone draadloos opladen

Het opladen van uw smartphone was nog nooit zo makkelijk als met deze draadloze opladers als relatiegeschenk. Maak uw keuze uit onze collectie draadloze powerbanks, wekkerradio's en organizers. Zelfs opladers op zonne-energie zijn bij Tiger Concept niets vreemds.

Draadloze opladers als relatiegeschenk zijn businessgifts die niet snel zullen worden vergeten. Wie staat er nu niet te balen wanneer de batterij van een telefoon of ander device leeg is op het moment dat u het nodig heeft? Geef dit jaar een draadloze oplader als relatiegeschenk.

Draadloze oplader cadeau geven?

Een draadloze oplader is helaas niet helemaal draadloos. Wel kunt u uw smartphone draadloos opladen door de telefoon in de buurt van de draadloze oplader te plaatsen.

De benodigde USB-C kabel is alleen aangesloten op de basis van het apparaat om deze te voeden van energie. Dit gaat via de Fast Charging Pad. Als de oplader gevoed wordt, hoeft u uw telefoon alleen nog maar op de pad te leggen. Deze draadloze opladers zijn uiterst geschikt als relatiegeschenk en kunt u volledig laten voorzien van uw eigen huisstijl.

Draadloos opladen in stijl noemen we dat!