BESTSELLERS

THE BESTSELLERS, dé best verkochte relatiegeschenken

De allerbest verkopende relatiegschenken. Wat is het meest populair, wat wordt het beste ontvangen door uw relaties.

Pen als relatiegeschenk

De best verkopende pen

Notitieboekje A5 als relatiegeschenk

Het populairste A5 notitieboekje

Pepermunt + doosjes als relatiegeschenk

Pepermunt

USB-stick twister als relatiegeschenk

USB-stick Twister

Fiber 23'' storm paraplu als relatiegeschenk

Fiberglas 23’’ storm paraplu

4000 mah powerbank als relatiegeschenk

Powerbank

Waterfles met infuser als relatiegeschenk

Waterfles

Draadloze oplader als relatiegeschenk

De beste draadloze oplader

Bedrukte lanyards als relatiegeschenk

Lanyard

Bluetooth speaker als relatiegeschenk

Bluetooth speaker

1. Dé best verkochte promotionele pen met logo

In het dagelijks leven gebeurt het vaak dat je iets belangrijks moet noteren dat je niet mag vergeten. Dat kan zowel privé als zakelijk. Toch heb je hiervoor niet altijd een pen bij de hand, omdat je ze overal laat rond slingeren.

De balpen baron is een simpele, maar makkelijke pen. Het logo van uw bedrijf kan gemakkelijk op de pen worden bedrukt. Deze kan je vervolgens uitreiken op bijvoorbeeld beurzen. Door de pen onthoudt iedere toekomstige klant gemakkelijk het bedrijf.

De balpen baron is in diverse kleuren verkrijgbaar. Op de afbeeldingen zie je de kleuren die allemaal verkrijgbaar zijn bij deze balpen. (Zie de afbeeldingen ter verduidelijking.)
Verkrijgbaar vanaf 100 stuks

Meer informatie
 • Balpen baron als relatiegeschenk

 • Balpen baron als relatiegeschenk

 • Balpen baron als relatiegeschenk

2. A5 ringband notitieboekje

Een pen is nodig om belangrijke zaken te noteren, maar dan heb je ook papier nodig. De oplossing daarvoor is een notitieboekje. Zo hou je alles bij elkaar en raak je niks kwijt.

Een notitieboekje komt echt altijd van pas. Het kan op werk, school en thuis worden gebruikt om belangrijke zaken te noteren. Een notitieboekje houdt alles gemakkelijk bij elkaar en zorgt dat je nooit meer hoeft te zoeken naar losse blaadjes, waarop je verschillende dingen had genoteerd.

Het A5 ringband notitieboekje is verkrijgbaar in diverse kleuren. Ook kun je ervoor kiezen om door middel van een afbeelding uw logo op de voorkant te bedrukken. (Zie de afbeelding ter verduidelijking van de mogelijkheden.
Verkrijgbaar vanaf 100 stuks

Meer informatie
 • A5 ringband notitieboekje als relatiegeschenk

 • eigen ontwerp A5 ringband

 • Ontwerp uw eigen A5 ringband notitieboekje met logo

 • A5 ringband notitieboekje als relatiegeschenk

 • ringband A5 Whirlpool

Fun op elk kantoor! Indoor hover ball

Zwevende voetbal met kleurrijke LED lampjes. Leuk voor alle leeftijden. Stootbeschermende band zodat hij geen schade brengt aan meubilair of de muren. Ideaal voor binnen of buiten op glad oppervlak, zoals hout, tapijt of beton.

Bestel nu!

3. Pepermuntdoosje

Vaak vinden we het lekker om tussendoor even een pepermuntje te nemen tegen de smaak in de mond. Pepermunt is vaak groot en verpakt in rollen, waardoor het soms toch wat moeilijk meenemen is.

Dit pepermuntdoosje is voorzien van kleine pepermuntjes. Het doosje is in éen klik te openen en met een simpele handbeweging wordt het doosje weer gesloten. De pepermuntjes in het doosje zijn niet suikervrij.
12 gram pepermunt.

Het doosje is verkrijgbaar in een aantal kleuren. De kleuren staan aangegeven op de afbeeldingen.
Verkrijgbaar vanaf 100 stuks

Meer informatie

4. Een populaire USB-stick: de USB-stick Twister

Een USB-stick is steeds belangrijker en noodzakelijker. We werken tegenwoordig namelijk veel met computers en ook deze komen op ten duur vol te zitten met bestanden. Ook geeft een USB-stick natuurlijk extra veiligheid voor een belangrijk bestand. 

Door gebruik te maken van een USB-stick ben je bijna 100% gegarandeerd dat bestanden niet verloren gaan, omdat deze meerdere keren op diverse plekken zijn opgeslagen.

De USB-stick twister is een erg simpele USB-stick maar werkt fantastisch als relatiegeschenk. Ze zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Ook is het mogelijk om de twisters te voorzien van een gegraveerd logo.
Verkrijgbaar vanaf 100 stuks 

Meer informatie
 • De populairste USB-stick bedrukt met logo's

 • USB-stick twister

 • USB-stick twister

5. Promotionele paraplu

Rond de herfst en de winter hebben we in Nederland vaak last van slecht en koud weer. Vaak zijn het harde regenbuien met een krachtige wind. Tegen de regen gebruiken we een paraplu, maar vaak zijn deze niet bestendig tegen wind. 

Deze fiberglas 23'' storm paraplu is een paraplu die ook bestand is tegen een krachtige wind. Het is een 190T pongee polyester stormparaplu met een handmatige opening, volledige glasvezel stok en baleinen, kunststof tips en top. Een windproof systeem. EVA handvat.

De fiberglas 23'' stormparaplu is verkrijgbaar in een aantal kleuren. De kleuren zijn wit, blauw/zwart, zwart en navy. (Zie de afbeeldingen ter verduidelijking van de kleuren.)
Verkrijgbaar vanaf 100 stuks 

Meer informatie
 • De meest populaire bedrukte paraplu

 • Promotionele paraplu

 • Promotionele paraplu

 • Promotionele paraplu

 • Promotionele paraplu

 • Promotionele paraplu

 • Promotionele paraplu

 • Promotionele paraplu

6. De krachtige 4.000 mAh dunne powerbank

Hoe vaak gebeurt het dat je telefoon bijna leeg is. Dat kan doordat je je telefoon bent vergeten op te laden of dat je zo druk bezig bent geweest met bellen voor je werk. Toch is het niet handig om een lege telefoon op zak te hebben, maar daarvoor is wat bedacht.... Namelijk de powerbank.

De powerbank functioneert als extra batterij voor uw mobiele apparaat. Deze powerbank is een 4000mAh aluminium powerbank met ultra dun design en hoogwaarde lithium polymer batterij. Hij bevat een aan en uit knop en resterende energie indicator. Output 5V/1A, input 5V/800mAh. Inclusief micro-kabel en transparante gift box.

De powerbank is in diverse kleuren verkrijgbaar. In de kleuren grijs, blauw, groen, rood, zwart en zilver. (Zie de afbeeldingen ter verduidelijking van de kleuren.)
Verkrijgbaar vanaf 100 stuks  

Meer informatie
 • De populairste powerbank bedrukt en mooi verpakt

 • 4.000 mAh dunne powerbank

 • 4.000 mAh dunne powerbank

 • 4.000 mAh dunne powerbank

 • 4.000 mAh dunne powerbank

 • 4.000 mAh dunne powerbank

 • 4.000 mAh dunne powerbank

7. Waterfles met infuser

De alcohol en frisdrank kan vervangen worden voor water. Water is namelijk vele malen gezonder. Echter gaat water snel vervelen en wil je graag een toevoeging aan je water. Om smaak aan het water toe te voegen kan je bijvoorbeeld fruit of kruiden gebruiken.

Deze waterfles met infuser is hier geschikt voor. De 500ml tritan fles heeft een infuser compartiment. Geef water volop vitaminen en smaak door vers fruit toe te voegen in het compartiment. Het compartiment kan ook gebruikt worden als koelelement. Je kan hier namelijk ook ijsklontjes in doen.

De tritan waterfles met infuser is verkrijgbaar in een aantal kleuren. De kleuren zijn blauw, oranje en groen. (Zie de afbeeldingen ter verduidelijking van de kleuren.)
Verkrijgbaar vanaf 100 stuks

Meer informatie
 • De meest populaire bedrukte 500ml waterfles met infuser met fruit

 • Waterfles met infuser

 • Waterfles met infuser

 • Waterfles met infuser

 • Waterfles met infuser

 • Waterfles met infuser

8. Draadloze oplader

Tegenwoordig gaan telefoon zo ontzettend snel leeg door alle berichten en telefoontjes die binnen komen. Ook hebben we hierop zelf meer invloed, omdat we tegenwoordig niks willen missen.

Nu bestaan er sinds kort draadloze opladers. Dat betekent opladen zonder enig snoer in je telefoon. Het voordeel hieraan is dat je niet meer hoeft te klungelen met snoeren van opladers. In de draadloze oplader zitten magneten. Deze magneten zorgen ervoor dat in de telefoon de batterij wordt aangespoord tot opladen.

Meer informatie
 • Bedrukte draadloze oplader

9. Lanyards

Bij grote bedrijfspanden heb je vaak een kaart nodig om binnen te komen. Deze kaart is als beveiliging, zodat enkel alleen werknemers het pand in kunnen. Bij beurzen krijg je vaak een kaartje, waarop een scancode staat en eventueel je naam, zodat mensen je gemakkelijker kunnen aanspreken.

Toch raak je dit soort kaarten of kaartjes vaak kwijt. Maar daarvoor hebben ze tegenwoordig iets heel makkelijks bedacht, namelijk een lanyard. Dat ook wel bekend staat als een keycord. Door de kaart aan de lanyard te bevestigen zorgt het ervoor dat je het minder snel kwijt raakt, omdat je het om je nek kan bevestigen of in je tas en door het kord snel kan terug vinden.

De lanyard is een ontzettend makkelijk item en is altijd nodig. De lanyards zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Zo heb je altijd een lanyard die aansluit bij jou of uw bedrijf/beurs.

Meer informatie
 • Lanyards

 • Lanyards

 • Lanyards

10. Populaire Bluetooth speaker

Het is heerlijk om muziek te luisteren. Je kan het doen om te ontspannen, bij een borrel met vrienden of gewoon als achtergrond muziek. Een bluetooth speaker maakt dit allemaal vele malen makkelijk, omdat deze met éen knop vanaf de telefoon is te bedienen.

Deze pico is een draadloze bluetooth speaker. Hij heeft geen draad wat betekent geen gedoe, gewoon overal genieten van je muziek. Voor het kleine formaat levert de Pico luidspreker uitzonderlijk scherp, helder en schoon geluid. 2W speaker met een speelduur van 2 á 3 uur.

De draadloze bluetooth speaker Pico; Geen draden geen gedoe , gewoon overal genieten van je muziek !Voor zijn kleine formaat levert de Pico luidspreker uitzonderlijk scherp, helder en schoon geluid. 2 w speaker met een speel duur van 2 to 3 uur.

De Pico bluetooth speaker is enkel alleen verkrijgbaar in de kleur grijs/zwart. (Zie de afbeeldingen ter verduidelijking.) Verkrijgbaar vanaf 50 stuks

Meer informatie
 • populaire bluetooth speaker bedrukt

 • Pico bluetooth speaker als relatiegeschenk

 • Pico bluetooth speaker als relatiegeschenk